Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Мощност

Гаранционен срок

Капучино опция

Кафемашини

Преносима еспресо машина AKAI AESP-312
Еспресо машина Heinner HEM-850BKSL -10% Промо
Кафемашина ECG ESP 20101 BLACK -12% Промо
139,92 лв. 159,00 лв.
Еспресо кафемашина Cecotec 1556 Espresso 20 Profetional -12% Промо
Еспресо кафемашина Cecotec 1503 Espresso 20 Tradizionale -12% Промо
Кафемашина Cecotec 1558 Instant 20 Touch Nera Semi
Шварц кафемашина Cecotec Route Coffee 66 Smart
Шварц кафемашина Cecotec 1554 950 1.5L BI 66
Кафемелачка Cecotec TitanMill 200
Кафемашина Cecotec Cafelizzia 790 Steel
Еспресо машина Heinner Soft Cream HEM-250
Кафемашина Cecotec Cafelizzia 790 Black
Cecotec Power Instant-ccino 20 Кафемашина
Кафеавтомат Cecotec Power Matic-ccino 7000 Serie Bianca
Кафеавтомат Cecotec Power Matic-ccino 8000 Touch Serie Nera
Еспресо машина Heinner HEM-1100BKRD
Кафемашина DeLonghi ECOV 311.AZ
Кафемашина шварц Elekom EK 626 -13% Промо
Кафемашина Arielli KM-100BS
139,92 лв. 159,00 лв. -12%

Как да изберем идеалната кафемашина

Обичате ободряващото ароматно начало на деня, което само кафето може да сътвори? А разполагате ли с перфектния помощник в тази мисия? Ние ще ви помогнем да го откриете.

 

Видове кафемашини

С разнообразните си специфики те попадат в различни ценови класове. Може да изберете кафемашина както за 20, така и за над 2000 лева. Но ето какво можем да очакваме от всеки отделен вид:

  • Еспресо машина.Работи със смляно кафе. Няма нужда то да бъде от конкретна марка. Можете дори да си направите ароматен букет от няколко вида. Тук вие преценявате не само каква да бъде марката, но и количеството на сухата субстанция, а също и съотношението между нея и водата. Можете да подготвите напитката изцяло по свой вкус. Е, рискувате не винаги да постигате еднакъв резултат, но лесно ще изградите рутина.
  • Кафеавтомат.Той изпълнява целия цикъл. От вас се иска да купите продукта на зърна, а машината ще ги смели и свари. Това са уреди за ценители. Ако сте сред хората, които обичат да се наслаждават на аромата и вкуса на напитка от прясно смлени зърна, насочете се именно в тази графа. Класата е наистина висока.
  • Модел с капсули.Най-лесните и бързи програми се предлагат именно от този тип устройства. Много от тях са пригодени за конкретна марка капсули. Работата с тях е изключително проста, а почистването – лесно. Суровината е пакетирана в отделни дози и издържа дълго, без да губи аромата си.

На какво да обърнем внимание

  • Вместимост – ако ви трябва по-голяма доза наведнъж, потърсете модел с по-голям обем на контейнера за водата;
  • С две чаши – удобен вариант, когато винаги подготвяте напитка за двама;
  • Аксесоари – някои модели идват с цял набор от допълнения: кана за мляко, различни приставки и накрайници, купи… всичко това носи добавена стойност на продукта;
  • Дизайн – сред изключителното разнообразие на цветове и визии, със сигурност ще откриете вариант, който да пасва перфектно на стила на кухнята ви;
  • Филтър – проверете дали е лесен за сваляне и монтиране, тъй като това ще е дейност, която ще се налага често да извършвате;
  • Съд за оттичане – там ще падат излишните капчици и отпадъци. Важно е да го почиствате регулярно, така че разгледайте дали е удобен за манипулация.

Как може TechnoArena да помогне в избора

Стотици качествени предложения очакват вашето внимание. Ако ви е трудно да се ориентирате в нашето изобилие от оферти, възползвайте се от онлайн консултантите ни. Те са на линия по всяко време. Защото вашият комфорт е важен за нас.

 

Виж повече