Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Гаранционен срок

Домакински везни

Кухненската, още наречена домакинска, везна е верен помощник, когато става въпрос за точно измерване и претегляне на различни хранителни продукти. На всеки от нас се е случвало да мери “на око”, но понякога крайният резултат няма да е точно такъв, какъвто се очаква, заради неправилно спазените количества на рецептата. Ако не искате да се стига до това и искате да се докажете, като изкусен готвач, чиито рецепти всеки път притежават един и същ перфектен вкус, сдобийте се с домакинска везна, която ще се превърне в най-добрият ви приятел при меренето на различните съставки.

Как се използват домакинските везни

Тъй като меренето с разграфена часа не е особено привлекателен и приятен начин, време е да бъде заменено с домакинска везна. Тяхната употреба е изключително лесна. В зависимост от самият модел, обаче, можем да откроим някои важни неща при употребата. Най-общо, разделяме тези домакински уреди на механични и цифрови. Механичните работят с помощта на малки стрелки и колелца, които показват теглото с помощта на само една стрелка върху скала. Трябва да внимаваме при употребата им ако искаме количеството да бъде измерено с най-голяма точност. За да се сдобием с по-прецизна информация за теглото на нашият продукт, най-добрият вариант е да заложим на цифрова везна. Точно тези модели предлага на своите клиенти и technoarena.bg. Благодарение на тях получаваме най-точно измерване, а в същото време са и много по устойчиви във времето, в сравнение с другите.

Какви видове ще открием в сайта

Както вече споменахме, предлаганите видове са цифрови, които от своя страна също можем да разделим на няколко подвида. В сайта ще откриете:

  • Електронен кухненски кантар с купа;
  • Електронен кухненски кантар без купа.

Там където купата липсва, можем сами да поставим съда, в който ще измерваме. И двата вида предлагат отлични характеристики. Дигиталните домакински везни са оборудвани с LCD дисплеи, които показват точното тегло на измерваният от нас продукт. Имат различни функции, например специален режим за измерване на теглото и обема на вода, мляко или друга течност. Различните видове притежават различен капацитет, а моделите на по-висока цена и още много функции, от които да се възползвате, например:

  • Ръчно и автоматично изключване;
  • Възможност за запис на най-често използваните от вас хранителни продукти и съставки;
  • Температурен сензор;
  • Индикатор за претоварване;
  • Индикатор за изтощена батерия;
  • Аларма и други.

Защо Technoarena.bg е правилният избор

Най-важното за потребителите е да получат висококачествени продукти на ниски и достъпни цени. Това е и, което ще откриете при нас. Поръчката е бърза и лесна. Доставката е сигурна, като при получаване може да проверите своята пратка. Всеки продукт има гаранционен срок, като Technoarena предлага и възможност за неговото удължаване.

Виж повече