Filter products

Марка

Цена

Мощност

Гаранционен срок

Миксери

Обичате ли кулинарията и приготвянето на различни по вид сладкиши, кексове или тестени изделия? Вие значи се нуждаете от подходящ планетарен миксер в кухнята. Какви са предимствата и особеностите им? Техните функционалности и различни видове? Какво може да ни предложи онлайн магазинът TechnoArena?

Какво представляват планетарните миксери

Конструктивна особеност на тези кухненски устройства е наличието на обща основа, в която се намира мощния електродвигател, чиято горна част е подвижна и позволява поставянето на бъркалките в купата и тяхното отстраняване при нужда. Сред предимствата им още се причисляват по-мощните двигатели в сравнение с обичайните аналози, по голямата им дълготрайност и практичност. Сред функционалностите се отличават отделни видове с възможности за разбъркване на тесто, кремове, смилане на месо и т.н.

В комплект с планетарния миксер от онлайн магазин TechnoArena ще получите и подходяща купа, която пасва точно, както и различни по вид бъркалки, в зависимост от модела. Можете да избирате още измежду различни функционалности, като скорости на разбъркване, месене, нарязване, разбиване. За целта обаче трябва да поставите и нужните приставки, в зависимост от кулинарните нужди.

Какви са му предимствата

Ако обикновените аналози е необходимо да се държат по време на разбъркване и смесване на различните продукти, планетарните миксери от онлайн магазин TechnoArena не се нуждаят от това. Те са напълно самостоятелни в миксирането и това позволява на домакинята да извършва други кулинарни задачи в своята кухня. Лесни са за инсталация, използване и измиване. Важно е обаче да се знае, че планетарните миксери обикновено са предназначени за професионални или домашни цели.

В останалите случаи е препоръчително да използвате функционалностите на обикновените кухненски бъркалки, поради техните предимства, като практичност, лекота и компактни размери. Който и от моделите да предпочетете, имате възможност да избирате от различни скорости на въртене на бъркалките, притежавате нужната мобилност и гъвкавост за употреба.

Защо да го закупите от TechnoArena

Защото нашата мисия е да осигурим по лесен и практичен живот на съвременните домакинства, осигурявайки им:

  • Голямо разнообразие на планетарни или обикновени миксери за всяка кухня от онлайн магазин TechnoArena;
  • Достъпни цени, които всеки да може да си позволи;
  • Продължителна гаранция за максимално спокойствие при употреба;
  • Разнообразие от предимства, функционалности и видове;
  • Подходяща клиентска поддръжка и екип от експерти за съдействие;
  • Лесен за навигация онлайн магазин както от мобилни, така и от настолни устройства.

Виж повече