Всички категории
Всички категории

Филтри

Марка

Марка

Цена

Цена

Мощност

Мощност

Гаранционен срок

Гаранционен срок

Миксери

Активни филтри

42,00 лв. 44,99 лв.
34,99 лв. 39,99 лв.
94,00 лв. 99,00 лв.
93,00 лв. 105,00 лв.
49,99 лв. 58,00 лв.
34,00 лв. 39,00 лв.
42,00 лв. 44,99 лв.
34,99 лв. 39,99 лв.
94,00 лв. 99,00 лв.
93,00 лв. 105,00 лв.
49,99 лв. 58,00 лв.
34,00 лв. 39,00 лв.

Обичате ли кулинарията и приготвянето на различни по вид сладкиши, кексове или тестени изделия? Вие значи се нуждаете от подходящ планетарен миксер в кухнята. Какви са предимствата и особеностите им? Техните функционалности и различни видове? Какво може да ни предложи онлайн магазинът TechnoArena?

Какво представляват планетарните миксери

Конструктивна особеност на тези кухненски устройства е наличието на обща основа, в която се намира мощния електродвигател, чиято горна част е подвижна и позволява поставянето на бъркалките в купата и тяхното отстраняване при нужда. Сред предимствата им още се причисляват по-мощните двигатели в сравнение с обичайните аналози, по голямата им дълготрайност и практичност. Сред функционалностите се отличават отделни видове с възможности за разбъркване на тесто, кремове, смилане на месо и т.н.

В комплект с планетарния миксер от онлайн магазин TechnoArena ще получите и подходяща купа, която пасва точно, както и различни по вид бъркалки, в зависимост от модела. Можете да избирате още измежду различни функционалности, като скорости на разбъркване, месене, нарязване, разбиване. За целта обаче трябва да поставите и нужните приставки, в зависимост от кулинарните нужди.

Какви са му предимствата

Ако обикновените аналози е необходимо да се държат по време на разбъркване и смесване на различните продукти, планетарните миксери от онлайн магазин TechnoArena не се нуждаят от това. Те са напълно самостоятелни в миксирането и това позволява на домакинята да извършва други кулинарни задачи в своята кухня. Лесни са за инсталация, използване и измиване. Важно е обаче да се знае, че планетарните миксери обикновено са предназначени за професионални или домашни цели.

В останалите случаи е препоръчително да използвате функционалностите на обикновените кухненски бъркалки, поради техните предимства, като практичност, лекота и компактни размери. Който и от моделите да предпочетете, имате възможност да избирате от различни скорости на въртене на бъркалките, притежавате нужната мобилност и гъвкавост за употреба.

Защо да го закупите от TechnoArena

Защото нашата мисия е да осигурим по лесен и практичен живот на съвременните домакинства, осигурявайки им:

  • Голямо разнообразие на планетарни или обикновени миксери за всяка кухня от онлайн магазин TechnoArena;
  • Достъпни цени, които всеки да може да си позволи;
  • Продължителна гаранция за максимално спокойствие при употреба;
  • Разнообразие от предимства, функционалности и видове;
  • Подходяща клиентска поддръжка и екип от експерти за съдействие;
  • Лесен за навигация онлайн магазин както от мобилни, така и от настолни устройства.

Виж повече