×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Цвят

Гаранционен срок

Ширина, см

Дълбочина, см

Височина, см

Енергиен клас

Общ полезен обем (л)

Фризери за вграждане • Цени — TechnoArena

Фризери за вграждане

Какво трябва да знаем за фризерите за вграждане?

Качественото съхранение на продукти в съвременната кухня не може да се осъществи без фризер. На какво трябва да обърнем внимание при покупката му и какво е важно при монтажа, особено ако имаме намерение да го вграждаме? Вижте в статията!

Характеристики на фризерите за вграждане

  • Вентилация. Тук е основната разлика със стандартните модели. Ако при тях просто е нужно да прецените къде ще поставите уреда и да го включите към електропреносната мрежа, при типа модели за вграждане е важно да пригодите мебелите към конкретната система за въздухообмен. При някои от видовете проветрението се случва благодарение на разстояние, което с помощта на по-високи крачета е оставено между дъното на уреда и пода на помещението. А в други случаи вентилацията е предвидена да става от горната страна чрез панел в мебелите. Вижте какъв е избраният модел и пригодете интериорния проект към него;
  • Вертикални. В повечето случаи именно такива са предложенията за вграждане. Те се монтират в мебелна колона, ако са по-високи, или под работния плот за по-голямо удобство, при по-компактните модели. Има и хоризонтални фризери тип ракла, но те са доста по-малко популярен вариант за вграждане;
  • Скриване. За мебелната врата, която трябва да скрива уреда, имате две възможности: плъзгаща се, която се отстранява, преди да се открие фризерът, и тънка мебелна плоскост, която се монтира за вратата на уреда;

Особености и екстри

Без значение дали уредът е вграден или не, обърнете внимание на енергийния клас. А++++ е най-икономичният вариант. В каталога на ТехноАрена всяко от предложенията е с висока енергийна ефективност.

Ако искате да си спестите размразяването, препоръчваме да се насочите към вариант със система No Frost, която не позволява на изпаренията да се превърнат в лед. Малко по-високата цена е полезна инвестиция, с която пестите време и усилия. Практични са също предложенията, които имат светлинна и/или звукова сигнализация при неизправност или при недобре затворена врата.

Защо да ги предпочетем от TechnoArena

Качествената бяла техника помага да вършим домакинските си задължения с лекота. Когато искаме обаче кухнята да бъде не само място за готвене, а истински уютно и естетично кътче, няма как да не се спрем на вградени уреди. С тях качеството, комфорта и стила са в идеално съчетание.

При нас, в TechnoArena ще откриете топ предложения от Liebher, Bosch, Gorenje и други водещи производители. Гаранцията е минимум 2 години, а цените са без конкуренция.

Не пропускайте и нашите промоционални оферти! Изгодното пазаруване винаги е отлична идея, а когато става дума за най-високо качество, сделката не е за изпускане! Възползвайте се от възможностите, които предлага ТехноАрена!

Виж повече