Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Цвят

Гаранционен срок

Широчина

Дълбочина

Обем на фризера

Височина

Фризери за вграждане

Какво трябва да знаем за фризерите за вграждане?

Качественото съхранение на продукти в съвременната кухня не може да се осъществи без фризер. На какво трябва да обърнем внимание при покупката му и какво е важно при монтажа, особено ако имаме намерение да го вграждаме? Вижте в статията!

Характеристики на фризерите за вграждане

  • Вентилация. Тук е основната разлика със стандартните модели. Ако при тях просто е нужно да прецените къде ще поставите уреда и да го включите към електропреносната мрежа, при типа модели за вграждане е важно да пригодите мебелите към конкретната система за въздухообмен. При някои от видовете проветрението се случва благодарение на разстояние, което с помощта на по-високи крачета е оставено между дъното на уреда и пода на помещението. А в други случаи вентилацията е предвидена да става от горната страна чрез панел в мебелите. Вижте какъв е избраният модел и пригодете интериорния проект към него;
  • Вертикални. В повечето случаи именно такива са предложенията за вграждане. Те се монтират в мебелна колона, ако са по-високи, или под работния плот за по-голямо удобство, при по-компактните модели. Има и хоризонтални фризери тип ракла, но те са доста по-малко популярен вариант за вграждане;
  • Скриване. За мебелната врата, която трябва да скрива уреда, имате две възможности: плъзгаща се, която се отстранява, преди да се открие фризерът, и тънка мебелна плоскост, която се монтира за вратата на уреда;

Особености и екстри

Без значение дали уредът е вграден или не, обърнете внимание на енергийния клас. А++++ е най-икономичният вариант. В каталога на ТехноАрена всяко от предложенията е с висока енергийна ефективност.

Ако искате да си спестите размразяването, препоръчваме да се насочите към вариант със система No Frost, която не позволява на изпаренията да се превърнат в лед. Малко по-високата цена е полезна инвестиция, с която пестите време и усилия. Практични са също предложенията, които имат светлинна и/или звукова сигнализация при неизправност или при недобре затворена врата.

Защо да ги предпочетем от TechnoArena

Качествената бяла техника помага да вършим домакинските си задължения с лекота. Когато искаме обаче кухнята да бъде не само място за готвене, а истински уютно и естетично кътче, няма как да не се спрем на вградени уреди. С тях качеството, комфорта и стила са в идеално съчетание.

При нас, в TechnoArena ще откриете топ предложения от Liebher, Bosch, Gorenje и други водещи производители. Гаранцията е минимум 2 години, а цените са без конкуренция.

Не пропускайте и нашите промоционални оферти! Изгодното пазаруване винаги е отлична идея, а когато става дума за най-високо качество, сделката не е за изпускане! Възползвайте се от възможностите, които предлага ТехноАрена!

Виж повече