Всички категории
Всички категории

  Филтри

  Марка

  Марка

  Цена

  Цена

  Мощност

  Мощност

  Гаранционен срок

  Гаранционен срок

  Кварцови печки

  Активни филтри

  Какво представлява кварцовата печка?

  Кварцовата печка е от монолитен тип, направена от специален разтвор. Основният компонент е кварц. Вътре в устройство се поставя нагряващ елемент от хром-никел под формата на спирала. Включвате я в токът, който се подава към спиралата и са необходими около 20-25 минути да загрее. През това време печката се загрява до проектната температура (тя е равна на 95°C) и започва да отоплява с мека топлина във вашата стая или баня.

  Видове?

  В момента потребителите могат да закупят от TechnoArena няколко вида кварцови отоплителни печки според тяхната форма, градуси и приложение:

  • Всички уреди са с инфрачервена топлина, оборудвана с нагревателен елемент в стъклена тръба;
  • Малките правоъгълни кварцови печки са предвидени за монтаж и отопление на баня и са защитени от напръскване с вода;
  • Уредите на висока стойка са подходящи за отопление в дом с малки деца или домашни любимци;
  • Ниските кварцови печки притежават вентилатор и овлажнител на въздуха;
  • Автоматична настройка на желаната температура в хола, банята или детската стая.

  За къде са подходящи?

  В онлайн магазина на TechnoArena работим с квалифицирани марки и гарантираме за произхода и качеството на избрания от вас продукт. 

  През есента и пролетта, когато централното отопление все още не е включено или вече е изключено, температурата в апартаментите далеч не е идеална. Хората са принудени да търсят допълнителни начини за отопление на северно разположени стаи и студени бани. Някои пресушават въздуха, други консумират много енергия, трети не се гарантират безопасност и надеждност. Тези проблеми са лишени от кварцовите печки - най-новото устройство, което осигурява топлина в дома Ви по всяко време на годината. 

  Колко ток харчат?

  Такова оборудване консумира малко количество електроенергия. Средната консумация е 0,5 kW на час. Отоплителна плоча е поставена в специален уред, който загрява и излъчва топлина. Топлината се разпределя равномерно в цялата стая или баня. В TechnoArena ще намерите български и чуждестранни марки на изгодни цени.

  Защо да изберете TechnoArena?

  Чрез нашата онлайн платформа Вие можете бързо и лесно да изберете подходящото за дома Ви отопление и да го поръчате на момента. Избраната техника от TechnoArena ще бъде доставена до дома или офиса Ви в периода от 2 до 7 работни дни, в случай че същия е наличен в нашият склад. Предоставяме 2 години гаранция на уредите закупени от нас. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени с един клик.   Виж повече