×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Гаранционен срок

【Кварцови печки】• Цени

Кварцови печки

Какво представлява кварцовата печка

Кварцовата печка е от монолитен тип, направена от специален разтвор. Основният компонент е кварц. Вътре в устройство се поставя нагряващ елемент от хром-никел под формата на спирала. Включвате я в токът, който се подава към спиралата и са необходими около 20-25 минути да загрее. През това време печката се загрява до проектната температура (тя е равна на 95°C) и започва да отоплява с мека топлина във вашата стая или баня.

Видове

В момента потребителите могат да закупят от TechnoArena няколко вида кварцови отоплителни печки според тяхната форма, градуси и приложение:

  • Всички уреди са с инфрачервена топлина, оборудвана с нагревателен елемент в стъклена тръба;
  • Малките правоъгълни кварцови печки са предвидени за монтаж и отопление на баня и са защитени от напръскване с вода;
  • Уредите на висока стойка са подходящи за отопление в дом с малки деца или домашни любимци;
  • Ниските кварцови печки притежават вентилатор и овлажнител на въздуха;
  • Автоматична настройка на желаната температура в хола, банята или детската стая.

За къде са подходящи

В онлайн магазина на TechnoArena работим с квалифицирани марки и гарантираме за произхода и качеството на избрания от вас продукт. 

През есента и пролетта, когато централното отопление все още не е включено или вече е изключено, температурата в апартаментите далеч не е идеална. Хората са принудени да търсят допълнителни начини за отопление на северно разположени стаи и студени бани. Някои пресушават въздуха, други консумират много енергия, трети не гарантират безопасност и надеждност.

Колко ток харчат

Такова оборудване консумира малко количество електроенергия. Средната консумация е 0,5 kW на час. Отоплителна плоча е поставена в специален уред, който загрява и излъчва топлина. Топлината се разпределя равномерно в цялата стая или баня. В TechnoArena ще намерите български и чуждестранни марки на изгодни цени.

Защо да изберете TechnoArena

Чрез нашата онлайн платформа Вие можете бързо и лесно да изберете подходящото за дома Ви отопление и да го поръчате на момента. Избраната техника за дома от TechnoArena ще бъде доставена до дома или офиса Ви в периода от 2 до 7 работни дни, в случай че същия е наличен в нашият склад. Предоставяме 2 години гаранция на уредите, закупени от нас. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени с един клик. 

 

Виж повече