Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Мощност

Гаранционен срок

Кварцови печки

Кварцова печка Cecotec Ready Warm 8100 Power Quartz
Разпродаден
Разпродаден
Кварцова печка за баня Cecotec Ready Warm 7000 Quartz Bath очаквана доставка
Разпродаден
Няма достатъчно продукти в наличност
Няма достатъчно продукти в наличност
Няма достатъчно продукти в наличност

Какво представлява кварцовата печка

Кварцовата печка е от монолитен тип, направена от специален разтвор. Основният компонент е кварц. Вътре в устройство се поставя нагряващ елемент от хром-никел под формата на спирала. Включвате я в токът, който се подава към спиралата и са необходими около 20-25 минути да загрее. През това време печката се загрява до проектната температура (тя е равна на 95°C) и започва да отоплява с мека топлина във вашата стая или баня.

Видове

В момента потребителите могат да закупят от TechnoArena няколко вида кварцови отоплителни печки според тяхната форма, градуси и приложение:

  • Всички уреди са с инфрачервена топлина, оборудвана с нагревателен елемент в стъклена тръба;
  • Малките правоъгълни кварцови печки са предвидени за монтаж и отопление на баня и са защитени от напръскване с вода;
  • Уредите на висока стойка са подходящи за отопление в дом с малки деца или домашни любимци;
  • Ниските кварцови печки притежават вентилатор и овлажнител на въздуха;
  • Автоматична настройка на желаната температура в хола, банята или детската стая.

За къде са подходящи

В онлайн магазина на TechnoArena работим с квалифицирани марки и гарантираме за произхода и качеството на избрания от вас продукт. 

През есента и пролетта, когато централното отопление все още не е включено или вече е изключено, температурата в апартаментите далеч не е идеална. Хората са принудени да търсят допълнителни начини за отопление на северно разположени стаи и студени бани. Някои пресушават въздуха, други консумират много енергия, трети не гарантират безопасност и надеждност.

Колко ток харчат

Такова оборудване консумира малко количество електроенергия. Средната консумация е 0,5 kW на час. Отоплителна плоча е поставена в специален уред, който загрява и излъчва топлина. Топлината се разпределя равномерно в цялата стая или баня. В TechnoArena ще намерите български и чуждестранни марки на изгодни цени.

Защо да изберете TechnoArena

Чрез нашата онлайн платформа Вие можете бързо и лесно да изберете подходящото за дома Ви отопление и да го поръчате на момента. Избраната техника от TechnoArena ще бъде доставена до дома или офиса Ви в периода от 2 до 7 работни дни, в случай че същия е наличен в нашият склад. Предоставяме 2 години гаранция на уредите, закупени от нас. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени с един клик. 

 

Виж повече