Всички категории
Всички категории

  Филтри

  Марка

  Марка

  Цена

  Цена

  Мощност

  Мощност

  Регулируем термостат

  Регулируем термостат

  Обем бойлер

  Обем бойлер

  Гаранционен срок

  Гаранционен срок

  Защита против замвръзване

  Защита против замвръзване

  Вид монтаж

  Вид монтаж

  Серпентина

  Серпентина

  Бойлери

  Активни филтри

  299,99 лв. 335,00 лв.
  299,99 лв. 335,00 лв.
  246,75 лв. 259,00 лв.
  492,45 лв. 615,00 лв.
  376,95 лв. 469,00 лв.
  173,00 лв. 189,00 лв.
  229,00 лв. 249,00 лв.
  246,75 лв. 259,00 лв.

  Какъв бойлер да изберем?

  Голям обем, бързо загряване, спестена енергия – кой е най-важният признак, по който да изберете бойлер? Зависи от целта, с която го купувате, разбира се. Няма универсален модел, нито най-добър. 


  Видове бойлери

  • Обемни за монтаж на стена. Спрямо позицията на резервоара са: вертикални, хоризонтални и комбинирани. Различават се и по капацитета си. Най-търсените модели за баня за битови нужди са с вместимост между 30 и 100 литра. По-големите (от 120 до над 400 литра) обикновено се ползват от къщи за гости, заведения, хотели и т.н.;
  • Проточни;
  • Акумулиращи за над/под мивка;
  • Стоящи.

  Плюсове и минуси на бойлерите

  Обикновено колебанието е при избора между обемен и проточен модел.Обемните бойлери има нужда от време да загрее водата. Изолацията и покритието му са изградени така, че веднъж затоплената тя лесно се съхранява топла и има нужда само от кратко периодично включване на нагревателя, за да запази температурата. Важно е при избора на модел да се спрете на такъв, при който водосъдържателят е от емайлиран неръждаем материал.

  Проточните бойлери пък не затопля голямо количество вода, а загрява минаващата през него на момента. С малък размер е и с висока мощност. Някои от моделите поддържат конкретна зададена температура. Удобен е за ползване по всяко време, без да се налага да чакате. Този тип моментни нагреватели обаче изразходват повече електроенергия.

  Изберете сега от TechnoArena

  Големи, малолитражни, емайлирани, за подов монтаж, със смарт функции и опции за настройване на програми… стотици разнообразни видове ще откриете в нашия онлайн магазин. Обмислете мястото, което сте предвидили за монтаж, преценете как ползвате топла вода във вашето домакинство и се насочете към типа устройство. Нашите консултанти могат по всяко време да ви предоставят допълнителна информация за предимствата на всеки от видовете.

  Реномирани производители като Bosch, Diplomat, Eldom, Gorenje и други са разработили разнообразни решения за баня и кухня, а за вас остава само да изберете най-доброто за своя дом. Цените са конкурентни, а промоциите – изключително атрактивни. Възползвайте се!

  Виж повече