Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Мощност

Гаранционен срок

Капацитет тостер

Сандвич мейкъри

Тостери за сандвичи

Когато имаме нужда да хапнем нещо вкусно, но нямаме време за специални приготовления, често прибягваме до направата на сандвич. Този тип тостери са чудесно място, където да си ги приготвим и да се насладим на вкусна и бърза храна. Много често ги наричаме сандвич мейкъри и са неизменна част от всяко домакинство. Някои от моделите може да използвате и за направата на други ястия.

Какво представляват сандвич мейкърите

Благодарение на тях бързо и лесно приготвяме топли закуски, като някои от моделите предлагат и грил функция. Това, което трябва да направите, е да наредите любимите си продукти между две филийки хляб, да ги слепите и да ги затворите в мейкъра. Някои модели разделят филийките на две части, други са просто оребрени, а трети са за направата на квадратни филийки. Дизайнът на кухненските тостери е различен, за да намерите сред тях този, който да пасва на интериора на вашата кухня. На пръв поглед са уреди със съвсем прости функции, но е важно да им обърнем внимание.

За кого са подходящи

Тостерите за сандвичи са изключително подходящи за домашна употреба, където бързо и лесно да приготвите вкусна закуска. Попитайте за функциите на уреда, преди да го закупите. Ако разполагате с по-малко място вкъщи, закупете модел, чийто кабел се прибира и може да бъде съхранен в изправено положение в шкафа. Тъй като приготвянето на филийки в тостера за сандвич е изключително лесно, децата често го правят сами. В този случай изберете модел, чийто дръжки и ключалки са по-добре топлоизолирани.

Как се почистват

Обикновено тостерите за сандвичи имат индикатори, които показват кога са напълно загряти и можете да преминете към поставянето на филийките. Покритието им е незалепващо, така, че вътре не остават почти никакви следи, а за почистването ще ви е необходима просто влажна кърпа. Някои кухненски преси предлагат отстраняване на плочите за печене, за да може да ги измиете под течаща вода. При всички положения, в никакъв случай няма да се затрудните, когато дойде време за почистване след употреба на продукта.

Защо потребителитекупуват от ТехноАрена

Нашият онлайн магазин е перфектното място, от което да се сдобиете с нов електрически уред. Отзивите на клиентите показват задоволство от закупените продукти. ТехноАрена предлага:

  • Качествени продукти;
  • Атрактивни цени;
  • Гаранционен срок с възможност за удължаване;
  • 14 дни право на връщане;
  • Лесна поръчка;
  • Бързадоставка.

Поръчайте и се убедете сами във всичко написано по-горе. Очакваме ви.

 

Виж повече