Filter products

Марка

Цена

Гаранционен срок

Широчина

Дълбочина

Обем на фризера

Височина

Енергиен клас

Фризери ракли

-6% Промо
599,99 лв. 639,00 лв.

Защо да изберете фризер тип ракла

Той не е сред уредите, които изскачат като първа асоциация, когато мислим за кухнята. Той обаче е безценен помощник на домакинството. Веднъж свикнали с помощта му, не можем да си представим съхранението на храната без него.

Какво е фризер ракла

Името му идва от начина на отваряне и вдигащия се нагоре капак, наподобяващ този на раклите. На неговите услуги може да разчитате за дълбоко замразяване на разнообразни продукти. Температурите, при които може да работи, зависят от марката и модела, но варират между -10 и -35 градуса, като настройката, отново според модела, може да става механично или дигитално. Полезният обем на вътрешността му може да бъде между 140 и над 350 литра.

На кого е необходим уред от такъв тип

  • Големи семейства;
  • Домакинства, които разполагат с много прясна продукция;
  • Професионални кухни.

За какви продукти е подходящ

Фризерът с ракла е перфектен избор за продължително съхранение на месни продукти, полу-готови храни, зеленчуци, зелени подправки.
За въвеждането на ред в него може да разчитате на създадените за целта кошници. Повечето фризери с ракла се продават в комплект с две такива, но по ваша преценка може допълнително да си закупите още.

Полезна информация

·         Консумация на електроенергия – Зависи от класа на уреда. За пример: фризер с ракла от клас А++ с обем 380 л годишно изразходва по-малко от 40 лв.

·         При неизправност - Съвременните фризери са изработени така, че при повреда или спиране на тока, съхраняват продуктите безпроблемно до 65 часа.

·         Размразяване – Добре е да го правите един-два пъти годишно. Процесът се случва по-лесно при уреди с оттичаща тръба. Може да ускорите почистването, ако използвате купа с топла вода, чиито изпарения ще разхлабят залепените по вътрешните стени парчета лед. Ако обаче изберете модел със система No Frost, напълно ще забравите за излишния лед.

Защо да изберете онлайн от TechnoArena

  • Квалифицирана консултация;
  • Изгодни цени;
  • Реномирани марки;
  • Богат каталог от модели.

Нужно ли е още нещо за перфектното пазаруване? Имаме всичко. Уверете се сами!

 

Виж повече