×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Цвят

Гаранционен срок

Ширина, см

Дълбочина, см

Височина, см

Енергиен клас

Общ полезен обем (л)

Фризери Ракли ≛ Хоризонтални | СУПЕР Цени — TechnoArena

Фризери ракли

Фризер Muhler CF400WF, ракла

Защо да изберете фризер тип ракла

Той не е сред уредите, които изскачат като първа асоциация, когато мислим за кухнята. Той обаче е безценен помощник на домакинството. Веднъж свикнали с помощта му, не можем да си представим съхранението на храната без него.

Какво е фризер ракла

Името му идва от начина на отваряне и вдигащия се нагоре капак, наподобяващ този на раклите. На неговите услуги може да разчитате за дълбоко замразяване на разнообразни продукти. Температурите, при които може да работи, зависят от марката и модела, но варират между -10 и -35 градуса, като настройката, отново според модела, може да става механично или дигитално. Полезният обем на вътрешността му може да бъде между 140 и над 350 литра.

На кого е необходим уред от такъв тип

  • Големи семейства;
  • Домакинства, които разполагат с много прясна продукция;
  • Професионални кухни.

За какви продукти е подходящ

Фризерът с ракла е перфектен избор за продължително съхранение на месни продукти, полу-готови храни, зеленчуци, зелени подправки.
За въвеждането на ред в него може да разчитате на създадените за целта кошници. Повечето фризери с ракла се продават в комплект с две такива, но по ваша преценка може допълнително да си закупите още. Ако прецените, че подобна организация на пространството не отговаря на нуждите ви, то разгледайте нашия асортимент от вертикални фризери

Полезна информация

·         Консумация на електроенергия – Зависи от класа на уреда. За пример: фризер с ракла от клас А++ с обем 380 л годишно изразходва по-малко от 40 лв.

·         При неизправност - Съвременните фризери са изработени така, че при повреда или спиране на тока, съхраняват продуктите безпроблемно до 65 часа.

·         Размразяване – Добре е да го правите един-два пъти годишно. Процесът се случва по-лесно при уреди с оттичаща тръба. Може да ускорите почистването, ако използвате купа с топла вода, чиито изпарения ще разхлабят залепените по вътрешните стени парчета лед. Ако обаче изберете модел със система No Frost, напълно ще забравите за излишния лед.

Защо да изберете онлайн от TechnoArena

Нужно ли е още нещо за перфектното пазаруване? Имаме всичко. Уверете се сами!

 

Виж повече