Всички категории
Всички категории

Филтри

Марка

Марка

Цена

Цена

Обем (л)

Обем (л)

Гаранционен срок

Гаранционен срок

Енергиен клас

Енергиен клас

Вертикални

Активни филтри

1 399,00 лв.
1 299,00 лв.
599,99 лв. 629,00 лв.

Защо да изберете вертикален фризер?

Дали вашият хладилник е без фризерна част или пък тя е твърде малка, за да побере всички продукти, които се налага да съхранявате, отделният уред за дълбоко замразяване е идеалният отговор на вашето търсене. Чудесна инвестиция, която перфектно се вписва в дома, магазина или професионалната кухня.

Предимства

  • Удобно вътрешно разпределение. Вертикалният фризер със своите чекмеджета е безупречен помощник в разпределението на различните типове храна. С него можете да изрядно да подреждате както по дата на съхранение, така и по тип продукти.
  • Размерът му може да варира на височина между 80 см и 180 см, а на вместимост – между 60 и 280 литра. Има подходящи разновидности за всеки тип домакинство.
  • Подходящ е за вграждане и чудесно може да се впише и в най-модерната кухня.

Енергиен клас

Съвременните замразяващи уреди варират между класове А+ и А+++. Дори и най-големите модели от тази категория продукти, изразходвайки годишно максимум 210 kW/h, Това означава, че няма да натоварят сметката ви за ток с повече от 35 – 38 лв. за 365 дни.

Защо да поръчате онлайн от TechnoArena?

Знаем, че изборът сред много и качествени продукти е труден, но единствено когато сме способни да ви предоставим такъв избор, ние сме удовлетворени от добре свършената работа. На нас може да разчитате още за:

  • Квалифицирани съвети в реално време;
  • Ниски цени и промоционални оферти;
  • Стандартна и допълнителна гаранция на покупките;
  • Бърз и лесен процес на поръчка и доставка.

Не се колебайте! Изберете своя уред още сега!