×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Цвят

Гаранционен срок

Ширина, см

Дълбочина, см

Височина, см

Енергиен клас

Общ полезен обем (л)

Възможност за обръщане на вратите

Вертикални Фризери ≡ С Чекмеджета | Цени — TechnoArena

Вертикални фризери

Фризер VOX VF 1200 E, вертикален, 5 години гаранция
Фризер VOX VF 2500 E, вертикален, 5 години гаранция
Фризер VOX VF 2550 E, вертикален, 5 години гаранция
Фризер VOX VF 1550 E, вертикален, 5 години гаранция
Фризер Muhler VFS144WF
Фризер Muhler VFS85WF
Фризер Muhler VFS85WE

Защо да изберете вертикален фризер

Дали имате хладилник без фризер, или пък разполагате с фризерна част, но тя не ви е достатъчна, отделният уред за дълбоко замразяване е идеалният отговор на вашето търсене. Чудесна инвестиция, която перфектно се вписва в дома, магазина или професионалната кухня.

 

Предимства

  • Удобно вътрешно разпределение. Вертикалният фризер със своите чекмеджета е безупречен помощник в разпределението на различните типове храна. С него можете изрядно да подреждате както по дата на съхранение, така и по тип продукти;
  • Размерът на вертикалния фризер може да варира на височина между 80 см и 180 см, а на вместимост – между 60 и 280 литра. Има подходящи разновидности за всеки тип домакинство;
  • Подходящ е за вграждане и чудесно може да се впише и в най-модерната кухня.

Енергиен клас

Съвременните вертикални фризери варират между класове А+ и А+++. Най-големите модели от тази категория продукти изразходват годишно максимум 210 kW/h. Това означава, че няма да натоварят сметката ви за ток с повече от 35 – 38 лв. за 365 дни. Схващането, че фризерите са уреди, които консумират голямо количество енергия, касае най-вече старите модели. В наши дни производителите използват най-високи технологии в производствените си процеси и успяват да създадат уреди, които са едновременно високоефективни и икономични. Това означава, че притеснението от високи сметки за ток не трябва да влияе на решението ви за покупка на вертикален фризер. 

Защо да поръчате онлайн от TechnoArena

Знаем, че изборът сред много и качествени продукти е труден, но единствено когато сме способни да ви предоставим такъв избор, ние сме удовлетворени от добре свършената работа. На нас може да разчитате още за:

  • Квалифицирани съвети в реално време;
  • Ниски цени и промоционални оферти;
  • Стандартна и допълнителна гаранция на покупките;
  • Предложения както за свободностоящи модели, така и за фризери за вграждане.

Не се колебайте! Изберете своя уред още сега!

Виж повече