×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Гаранционен срок

Вентилатори ᐉ За дома и офиса • СУПЕР цени

Вентилатори за дома и офиса

В сайта на TechnoArena ще откриете вентилатори за дома и офиса. Те се използват с цел охлаждане на помещение. В работна среда много често не е здравословно да се стои на включен климатик на ниски градуси цял ден. Но през летния сезон в някои помещения става непоносимо горещо. Точно тогава на помощ идват вентилаторите. Те са практични, на изгодна цена и не охлаждат чрез понижаване на температурата, а чрез въртене на въздуха в стаята. Точно за това са подходящи за охлаждане на домове с малки деца и работна среда в офис на бюро. 

Видове вентилатори

  • Таванни: Те са ни познати от малките летни ресторантчета и барове по морето. В затворени помещения с много хора е добре въртящият въздух да се усеща от всички. Те са добър избор и за дома или офиса, защото охлаждат качествено цялата стая;
  • Настолни: Настолните вентилатори са добра алтернатива за бързо охлаждане на един човек. Предпочитани са от хора, които работят в малки офиси или магазини. Могат да бъдат поставени на бюрото или под него;
  • Стоящи: Високата им стойка е подходяща за охлаждане на малко помещение. Те духат в средата на стаята, което дава възможност за въртене на въздуха в цялото помещение. 

Какво трябва да знаем при избора

Като за начало е добре да знаете за каква цел точно ви е нужен. Дали ще се връзва с концепцията на вашия дом, офис или заведение. Добре е да заложите на качествени продукти, които ще ви служат за лета напред. Всички модели вентилатори за охлаждане в онлайн магазина на TechnoArena са обезопасени с решетки, но не бива да подценявате детското любопитство. 

Защо да изберете TechnoArena

Чрез нашата онлайн платформа Вие можете бързо и лесно да изберете вентилатор за охлаждане, от които има нужда Вашият дом и да го поръчате на момента. Няма нужда от посещение на физическа локация и дълги разговори с консултанти. Избраната техника от TechnoArena ще бъде доставена до дома ви или офиса ви в периода от 2 до 7 работни дни, в случай че същия е наличен в нашият склад. Предоставяме 2 години гаранция на уредите закупени от нас. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени с един клик. 

Виж повече