×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Гаранционен срок

Вид монтаж

Проточни бойлери ᐉ За Баня и Кухня • Цени

Проточни бойлери

Проточен бойлер TESY IWH 80 X02 IL Спестяваш 1600 лв.

Какви са предимствата на проточните бойлери

Изборът на бойлер е сред важните семейни решения, тъй като от него зависи комфорта на всички в дома през следващите няколко години. Ако везните при вас натежават към проточен вариант, вижте малко повече информация за него.

Какво представляват проточните бойлери

Този тип загряващи уреди не разполагат с голям контейнер за вода, а вместо това представляват тяло, в което са разположени увити тръби. Тялото се нагрява с акумулатор и така затопля тези тръби.

Устройството се включва, когато през него потече вода. То има датчик, който измерва температурата на течността и ако е по-ниска от зададената му стойност, включва нагревателя и я затопля. Тоест, загрява водата, само когато я ползваме.

Предимства и недостатъци на проточните бойлери

Плюсове:

 • Няма нужда от чакане и винаги имаме топла вода на разположение;
 • Няма топлинна загуба, тъй като не остава неизползвана гореща вода (както това може да се случи в големия резервоар на стандартен бойлер);
 • Устройството е малко и компактно. Лесно се побира и в по-тесни помещения, подходящ е както за банята, така и за кухнята;
 • Проточният бойлер е идеален за скриване в интериора. Може да бъде замаскиран в шкаф;
 • Дизайнът му е естетичен;
 • Няма ги рисковете от инциденти, съществуващи при резервоарите под налягане;
 • Цената му е приемлива.

Минуси:

 • Потреблението на ток по време на работа е по-високо при проточните, отколкото при стандартните модели. Това обаче се компенсира от факта, че този тип нагреватели не работят напразно и всичката затоплена вода се използва без загуби;
 • Ако изберете модел с по-ниска мощност, той може да няма капацитета да затопли до нужната температура за къпане;
 • Моделите с твърде висока мощност пък може да се окажат твърде натоварващи за битовите инсталации и е препоръчително по време на ползването им да не се включват други големи консуматори на ток. При вариантите от по-висок клас обаче мощността е предвидена оптимално и последните два проблема са неутрализирани;
 • Ако налягането във водопроводната мрежа е ниско, уредът няма да се задейства.

Защо да изберете TechnoArena

Придобихте ли представа дали проточните бойлери са подходящи за вашия дом? Ако все още се колебаете, може да се допитате до нашите онлайн консултанти за конкретни характеристики на различните модели. Може и да разгледате специализирания раздел, където ще откриете различни представители на продуктовата група.

Вижте показателите им и погледнете срока на гаранционното обслужване. Възползвайте се и от специалните оферти, с които всекидневно ви даваме възможност да оборудвате дома си с качествена техника на атрактивни цени.

Идеалният модел за вашето домакинство със сигурност е скрит някъде в нашия каталог. Остава само да го откриете!

Виж повече