Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Цвят

Екстри

Гаранционен срок

Широчина

Обем на хладилника

Обем на фризера

Височина

Енергиен клас

Компресор

Хладилници за Вграждане

Хладилник за вграждане Liebherr IKGN 5Z1fa3 -5% Промо
Хладилник за вграждане AEG SCE818E8TS -5% Промо
Хладилник за вграждане Samsung BRB26602FWW/EF/RLF -5% Промо
Хладилник за вграждане Gorenje RBI4182E1 -5% Промо
Хладилник за вграждане AEG SCE819E5TS -5% Промо
Хладилник с фризер AEG SCB618F3LS -5% Промо
1 357,55 лв. 1 429,00 лв.
Хладилник за вграждане AEG SCE818E6TS -5% Промо
1 357,55 лв. 1 429,00 лв. -5%

Хладилниците са сред уредите, без които никоя кухня не би могла да функционира пълноценно. Високото качество и надеждност са сред ключовите характеристики при избора му, като добавим и изискването да бъде и естетичен, вече говорим за наистина висока класа.

Хладилници за вграждане: важна част от интериора на кухнята

Предвид размера си, стандартните хладилниците трудно могат да се впишат в интериора на всяка кухня без да нарушават цялостния ѝ дизайн. Използването уреди за вграждане има важно значение за постигането на дизайново издържан и функционален кухненски интериор. Ето защо предложенията ни за високоефективни и качествени хладилници за вграждане от тази продуктова категория със сигурност ще привлекат интереса ви.

Видове хладилници за вграждане

Два са основните видове хладилници за вграждане, които ще откриете на пазара днес:

Хладилници за вграждане под плот

Този тип хладилници за вграждане са с по-малки размери, което ги прави особено практичния избор. Височина им не надхвърля 80–85 см, което прави монтирането им под кухненския плот лесно и много по-удобно, тъй като хладилникът ви е на една ръка разстояние по време на готвене.

Хладилници за вграждане в колона

За разлика от тези, позиционирани под плота, този тип хладилници за вграждане се характеризират с по-големи размери. Моделите от този тип са с височина между 88 см и 203 см. Именно поради тази причина, за този тип хладилници се налага т.нар. колонно вграждане. Хладилници за вграждане с такива размери много често се предлагат в комбинация с фризер, което отменя нуждата от покупка на отделен фризер.

Защо да изберем TechnoArena при покупка на уреди за вграждане?

TechnoArena осигурява достъп до стотици модели хладилници за вграждане. В нашия онлайн магазин сме подбрали само доказали се във времето производители, тук ще откриете модели и на множество популярни марки като хладилници Либхер, AEG, Gorenje. Броени дни след като направите своя избор, уредът ще пристигне директно при вас с безплатна доставка от TechnoArena. Може би днес е точното време да създадете мечтаната кухня!

Виж повече