×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Цвят

Гаранционен срок

Енергиен клас

Фризер

Общ полезен обем (л)

Хладилници за Вграждане на Топ Цени — TechnoArena

Хладилници за Вграждане

Хладилниците са сред уредите, без които никоя кухня не би могла да функционира пълноценно. Високото качество и надеждност са сред ключовите характеристики при избора му, като добавим и изискването да бъде и естетичен, вече говорим за наистина висока класа.

Хладилници за вграждане: важна част от интериора на кухнята

Предвид размера си, стандартните хладилниците трудно могат да се впишат в интериора на всяка кухня без да нарушават цялостния ѝ дизайн. Използването уреди за вграждане има важно значение за постигането на дизайново издържан и функционален кухненски интериор. Ето защо предложенията ни за високоефективни и качествени хладилници за вграждане от тази продуктова категория със сигурност ще привлекат интереса ви.

Видове хладилници за вграждане

Два са основните видове хладилници за вграждане, които ще откриете на пазара днес:

Хладилници за вграждане под плот

Този тип хладилници за вграждане са с по-малки размери, което ги прави особено практичния избор. Височина им не надхвърля 80–85 см, което прави монтирането им под кухненския плот лесно и много по-удобно, тъй като хладилникът ви е на една ръка разстояние по време на готвене.

Хладилници за вграждане в колона

За разлика от тези, позиционирани под плота, този тип хладилници за вграждане се характеризират с по-големи размери. Моделите от този тип са с височина между 88 см и 203 см. Именно поради тази причина, за този тип хладилници се налага т.нар. колонно вграждане. Хладилници за вграждане с такива размери много често се предлагат в комбинация с фризер, което отменя нуждата от покупка на отделен фризер.

Защо да изберем TechnoArena при покупка на уреди за вграждане?

TechnoArena осигурява достъп до стотици модели хладилници за вграждане. В нашия онлайн магазин сме подбрали само доказали се във времето производители, тук ще откриете модели и на множество популярни марки като хладилници Либхер, AEG, Gorenje. Броени дни след като направите своя избор, уредът ще пристигне директно при вас с безплатна доставка от TechnoArena. Може би днес е точното време да създадете мечтаната кухня!

Виж повече