Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Цвят

Екстри

Гаранционен срок

Широчина

Обем на хладилника

Обем на фризера

Височина

Енергиен клас

Технология на размразяване

Компресор

Хладилници за вграждане

Хладилник с фризер за вграждане Gorenje NRKI5182A1 -11% Промо БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Хладилник за вграждане Gorenje RBI4122E1 -5% Промо БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Хладилник за вграждане Gorenje NRKI4182E1 -3% Промо БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Хладилник за вграждане Gorenje RBI4182E1 -5% Промо БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Хладилник за вграждане Teka CI3 342 -10% Промо БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Хладилник за вграждане AEG SCB618E6TS БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Хладилник за вграждане Liebherr SBS 70I4 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Хладилник за вграждане Liebherr ECBN 6156 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Хладилник за вграждане Liebherr ECBN 5066 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Хладилник за вграждане Liebherr ICTS 2231 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Хладилник за вграждане Liebherr IKB 3560 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Хладилник за вграждане Liebherr ECBN 6256 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Хладилник за вграждане под плот Liebherr UIKP 1550 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Хладилник за вграждане под плот Liebherr SUIB 1550 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Хладилник за вграждане под плот Liebherr UIKo1560 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Хладилник за вграждане Liebherr IKBP 3560 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Хладилник за вграждане Liebherr SIBP 1650 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Хладилник  за вграждане под плот Liebherr UIKo 1550 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Какви са особеностите при хладилниците за вграждане?

Това е един от уредите, без които никоя кухня не би могла да функционира пълноценно. За него е задължително да бъде качествен и надежден. Но когато добавим изискването да бъде и естетичен, вече говорим за наистина висока класа.

Уредите за вграждане – част от интериора

Идеалната кухня се получава, когато се вземат предвид особеностите на помещението и мебелите се проектират индивидуално. Така всеки електрически уред е на най-удобното за домакинята място. Нещо повече. Когато проектирате и предвидите всичко предварително, имате възможност да съчетаете цветовете и материите, за да се получи хармонична цялост. Вградените уреди са ключов елемент от нея, тъй като са свързани с всички процеси, които се случват в кухнята, а същевременно стремежът на дизайнерите е, вграждайки ги, да ги направят съвсем дискретни и в унисон със средата.

Хладилникът е сред представителите на бялата техника, които трудно остават напълно скрити, тъй като е доста обемен. Може да се наложи да съобразим общия дизайн с неговите характеристики, а не обратното. Преди да пристъпите към избор, консултирайте се с дизайнера на проекта. Винаги може да се допитате и до онлайн консултантите на ТехноАрена.

Видове хладилници за вграждане

  • Вграждане под плот;
  • Моделите, които се инсталират под плота, са изключително удобни, тъй като са на една ръка разстояние по време на готвене. Тяхната височина не надхвърля 80 – 85 см, като с регулируеми крачета могат да се повдигнат и още малко. Така те използват пространството от пода до работния плот. А проветрението им се случва през разстоянието между дъното на уреда и пода на стаята.
  • Имайте предвид обаче, че в такава височина трудно могат да се поберат хладилник плюс фризер. Вариантът е или двата уреда да са на различни места, или, ако е комбиниран, да е с по-малък обем за всеки от компонентите.
  • Вграждане на хладилник в колона
  • Това монтиране позволява да се използват доста по-високи модели, които достигат от 88 до 203 см. Когато избирате, имайте предвид, че той трябва да се постави върху цокъл, висок най-малко 10 см, за да се осъществява през него обмена на въздух.
  • При колонния монтаж можете да заложите на хладилник с голям обем. Имате широка свобода на избора, тъй като, за да използвате максимално пространството в мебелната колона, можете да използвате както варианти само с охлаждаща част, така и комбинирани: с камера или фризер. Фризерът обикновено е отдолу.

Къде да се постави мебелната врата на хладилника

Има вариант предната част на вградения уред да е открита, да се вижда и да е готов директно за използване. Тук особена хармония се постига, ако съчетаете цялостния стил на интериора със стила на бялата техника (винтидж, инокс, конкретен цвят и т.н.). Ако обаче желаете уредите да не са видими и да са прикрити от врати, то за хладилника имате два варианта:

  • С приплъзване. Скрит е зад вратата на шкафа, която се плъзва настрани;
  • С фиксиране. В този случай мебелната врата е закрепена директно за тази на хладилника, което означава, че трябва да е лека, за да не натоварва прекалено пантите му. Няма голяма разлика в цените на двата типа затваряне.

Защо да изберем TechnoArena

Пазаруването онлайн винаги е по-лесно. Имате достъп до стотици качествени модели, без да напускате дома си. В нашия магазин работим само с доказали се във времето производители, а изгодните цени и многобройните промоции са неустоими. Броени дни след като направите своя избор, уредът ще пристигне директно при вас с безплатна доставка от ТехноАрена. Време е да създадете мечтаната кухня, нали?

Виж повече