×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Гаранционен срок

Електрически ножове

Сигурни сме, че на голяма част от вас им се е случвало да трябва да нарежат перфектното за вашите гости мезе. Сигурни сме също и, че добре оформените парчета винаги правят добро впечатление. Ако искате да постигнете резултата, който получавате, когато помолите да ви нарежат колбаса или друго месно изделие, решението е едно - сдобийте се с електрически нож от technoarena.bg. Той ще се превърне във ваш неимоверен помощник - с него се справяте много по-бързо и лесно в сравнение с рязането с обикновен нож. Освен това крайният резултат е винаги впечатляващ, защото всичко изглежда приятно и еднакво оформено.

Защо да си вземем електрически нож

Електрическата резачка е един наистина полезен уред, който всеки трябва да притежава, заради редицата предимства, които предоставя. Нека изброим някои от тях, за да се убедите сами:

  • Процесът на рязане е много по-бърз от обичайния;
  • Може да го използвате и за рязане на замразени храни, чиято обработка с обикновен нож е доста опасна;
  • Много по-мощен, което позволява лесно да се справите с обработка на замразено месо, различни колбаси, кашкавал, сирене и други;
  • Лесно оформяне на меки храни, оформяйки резените без да ги смачква;
  • Получавате перфектно оформени и тънки резени.

Каквото и да говорим, преимуществата, заради които си заслужава да се сдобием с тази електрическа машина за рязане са много и очевидни. Тя е лека, захваща се удобно, а острието се върти с доста бързи обороти. Точно това е и причината всичко, което сте нарязали да бъде толкова прецизно. Работата с електрически уред за рязане е изключително лесна - всичко, което трябва да направите е да натиснете бутона за включване/изключване.

Как се почиства

Почистването е също бързо и лесно. Много от предлаганите модели са подходящи за почистване в съдомиялна машина. Ако нямате такава или просто предпочитате да го почистите сами, вземете навлажнена кърпа и забършете. При по-голямо замърсяване измийте уреда директно под чешмата. Ножовете се изработени от неръждаема стомана, което подпомага лесното им почистване. Те имат дълъг експлоатационен живот, независимо от начина, по който сте решили да почистите, така нужният за всеки дом, електрически нож. Ако сте собственик на заведение, то този продукт е задължителен за вас. Разгледайте предложенията на technoarena.bg и направете най-добрият избор.

Защо да изберем technoarena.bg

Онлайн пазаруването винаги е било лесно и удобно за своите потребители. Уеб-платформата на Technoarena ви предоставя да закупите висококачествени продукти на много добри цени. Разгледайте голямото разнообразие и се възползвайте от различните промоции. Ако имате въпроси, свържете се с нас - с удоволствие ще ви помогнем да направите най-правилният избор.

Виж повече