Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Гаранционен срок

Камини

Пелетна камина BURNIT AMBIENT DUO PLUS 13kW ПО ПОРЪЧКА
419,00 лв.

Как да изберем подходяща камина

Никоя топлина не носи такъв уют в дома, както тази на от живия огън. Да имат камина е мечта на мнозина. Ако е дошло време да реализирате своята, вижте какви възможности има пред вас.

Камините - лукс или изгодно отопление

Погрешно се смята, че този отоплителен уред е запазена територия на хората, които разполагат с големи бюджети. Да, еднократната инвестиция не винаги е ниска, но тя многократно се изплаща във времето. С постоянното повишаване на електроенергията и на природния газ, отоплението на твърдо гориво си остава най-изгодната възможност, с която дългосрочно спестявате от сметките си през зимния сезон. 

Как да изберем правилния модел камина

За да конкретизирате търсенето си и да отсеете неподходящите за вас оферти, трябва да си отговорите на няколко насочващи въпроса:

  • С каква цел я купувате? Някои камини служат като основно отоплително средство, други са по-скоро акцент в интериора, който може и да не функционира често;
  • За къде я взимате? Дали е за вила, за основно жилище или за голямо пространство като заведение, зала и т.н.;
  • Какъв тип предпочитате да е отоплителният агент на камерата: с вода или въздух?;
  • С какво свободно пространство разполагате? Вземете предвид не само разположението на самата стая, но и близостта на мебели и електроуреди. На 80-100 см от вратата ѝ не бива да има лесно запалими обекти;
  • В какъв стил е обзавеждането на помещението? Със сигурност ще търсите хармония с общия интериор.

Ако имате отговор на всеки от тези въпроси, то визията ви за търсения продукт ще е доста ясна.

Защо да изберем Technoarena

За да осигурим решение на търсенията на нашите клиенти, ние се стремим винаги да предлагаме най-добрите уреди на най-ниски цени. В нашия специализиран раздел „Камини“ ще откриете:

Има също разнообразни като размер предложения, както и възможности от различни ценови класове. Някои от тях са изключително изгодни, други – със стилна и модерна визия, която би се вписала чудесно и в най-изтънчения вътрешен дизайн.

Сред марките, които ще откриете на сайта на ТехноАрена, са Diplomat, Prity, Termomax, Zvezda и други. При въпроси винаги можете да се обърнете към нашите онлайн консултанти.

Зимата може да бъде топла и уютна. Ние в TechnoArena знаем как. Доверете ни се!

 

Виж повече