×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Гаранционен срок

Духалки • Вентилаторни печки | Цени

Вентилаторни печки

През зимния сезон всяко домакинство се нуждае от някакъв вид отопление. В зависимост от големината на помещенията, които искате да стоплите, има различни топлинни алтернативи. Едни от най-лесните и функционални такива са вентилаторните печки, познати още като “духалки”. В онлайн магазина на TechnoArena ще намерите широко разнообразие на изгодни цени. 

Каква духалка да изберем

Всяка една духалка ще ви свърши работа, когато навън са минусови градуси. Но въпросът е тя да бъде възможно най-икономична и качествена. Ние от TechnoArena Ви предлагаме да заложите на българската марка “Tesy”, която залага на енергоспестяващи духалки. Освен това те се контролират с дистанционно, което ви дава допълнително удобство. Един от най-впечатляващите модели на марката е вентилаторната печка Tesy HL 255V PTC. Основни нейни функции и привилегии са:

  • Модерен дизайн;
  • LED дисплей;
  • 8 часов таймер за изключване;
  • Дистанционно управление;
  • Максимална мощност - 2000W.

Колко ток харчат

Похарченият ток зависи от начина на използване на духалките. Ако максималната и мощност е 2000W, то гори 2kW на час. Това е само, ако вентилаторната печка работи на максималната си мощ. Ако я използвате на минималната съответно ще харчи по-малко ток. За да предотвратите безбожно високите сметки за ток през зимния период, е най-добре да я оставите да работи цял ден на минимална мощност. Ако постоянно я включвате и изключвате, помещението ще изстива и за да го затоплите, ще трябва да я включвате на максималната и мощност. 

Защо да изберете TechnoArena

Чрез онлайн магазина ни Вие можете бързо и лесно да изберете вентилаторната печка, от които имате нужда и да я поръчате на момента, без да има нужда от посещение на физическа локация. Избраната техника ще бъде доставена до Вашия дом в периода от 2 до 7 работни дни, в случай че духалката е налична в нашия склад. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени.

Виж повече