Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Мощност

Гаранционен срок

Вентилаторни печки

Вентилаторна печка Cecotec Ready Warm 10100 Smart Ceramic БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Вентилаторна печка Cecotec Ready Warm 6250 Ceramic Sky Style БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Вентилаторна печка TESY HL 830V PTC БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Разпродаден
Няма достатъчно продукти в наличност

През зимния сезон всяко домакинство се нуждае от някакъв вид отопление. В зависимост от големината на помещенията, които искате да стоплите, има различни топлинни алтернативи. Едни от най-лесните и функционални такива са вентилаторните печки, познати още като “духалки”. В онлайн магазина на TechnoArena ще намерите широко разнообразие на изгодни цени. 

Каква духалка да изберем

Всяка една духалка ще ви свърши работа, когато навън са минусови градуси. Но въпросът е тя да бъде възможно най-икономична и качествена. Ние от TechnoArena Ви предлагаме да заложите на българската марка “Tesy”, която залага на енергоспестяващи духалки. Освен това те се контролират с дистанционно, което ви дава допълнително удобство. Един от най-впечатляващите модели на марката е вентилаторната печка Tesy HL 255V PTC. Основни нейни функции и привилегии са:

  • Модерен дизайн;
  • LED дисплей;
  • 8 часов таймер за изключване;
  • Дистанционно управление;
  • Максимална мощност - 2000W.

Колко ток харчат

Похарченият ток зависи от начина на използване на духалките. Ако максималната и мощност е 2000W, то гори 2kW на час. Това е само, ако вентилаторната печка работи на максималната си мощ. Ако я използвате на минималната съответно ще харчи по-малко ток. За да предотвратите безбожно високите сметки за ток през зимния период, е най-добре да я оставите да работи цял ден на минимална мощност. Ако постоянно я включвате и изключвате, помещението ще изстива и за да го затоплите, ще трябва да я включвате на максималната и мощност. 

Защо да изберете TechnoArena

Чрез онлайн магазина ни Вие можете бързо и лесно да изберете вентилаторната печка, от които имате нужда и да я поръчате на момента, без да има нужда от посещение на физическа локация. Избраната техника ще бъде доставена до Вашия дом в периода от 2 до 7 работни дни, в случай че духалката е налична в нашия склад. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени.

Виж повече