Всички категории
Всички категории

Филтри

Марка

Марка

Цена

Цена

Мощност

Мощност

Гаранционен срок

Гаранционен срок

Вентилаторни печки

Активни филтри

През зимният сезон всяко домакинство се нуждае от някакъв вид отопление. В зависимост от големината на помещенията, които искате да стоплите, има различни топлинни алтернативи. Едни от най-лесните и функционални такива са вентилаторните печки, познати още като “духалки”. В онлайн магазина на TechnoArena ще намерите широко разнообразие на изгодни цени. 

Каква вентилаторна печка да изберем?

Всяка една духалка ще ви свърши работа, когато сте на зор, а навън са минусови градуси. Но въпросът е тя да бъде възможно най-икономична и качествена. Ние от TechnoArena Ви предлагаме да заложите на българската марка “Tesy”, която залага на енергоспестяващи духалки. Освен това те се контролират с дистанционно, което ви дава допълнително удобство. Един от най-впечатляващите модели на марката е вентилаторната печка Tesy HL 255V PTC. 

Основни нейни функции и привилегии са:

  • Модерен дизайн;
  • LED дисплей 
  • 8 часов таймер за изключване;
  • Дистанционно управление;
  • Максимална мощност - 2000W.

Колко ток харчат?

Похарченият ток зависи от начина на използване на духалките. Ако максималната и мощност е 2000W, то гори 2kW на час. Това е само, ако вентилаторната печка работи на максималната си мощ. Ако я използвате на минималната съответно ще харчи по-малко ток. За да предотвратите безбожно високите сметки за ток през зимния период е най-добре да я оставите да работи цял ден на минимална мощност. Ако постоянно я включвате и изключвате помещението ще изстива и за да го затоплите ще трябва да я включвате на максималната и мощност. 

Защо да изберете TechnoArena?

Чрез онлайн магазина ни Вие можете бързо и лесно да изберете вентилаторната печка, от които имате нужда и да я поръчате на момента, без да има нужда от посещение на физическа локация. Избраната техника ще бъде доставена до Вашият дом в периода от 2 до 7 работни дни, в случай че духалката е налична в нашият склад. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени.

Виж повече