×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Капацитет сушене

Брой програми

Цвят

Енергиен клас

Други

Гаранционен срок

Сушилни за Дрехи ᑕ❶ᑐ Онлайн | Цени — TechnoArena

Сушилни за дрехи

Сушилня VOX TDM-815TQ, 5 години
Сушилня VOX TDM-715TQ, 5 години
Сушилня Gorenje DS92ILS специално предложение

Защо ни е нужна сушилня за дрехи

Знаем, че всяка минута от деня ви е ценна. Именно затова ви предлагаме този уред. Той подарява време и комфорт.

Как работи

Също както автоматичните перални, тя има барабан. В него посредством нагревател и вентилатор се вкарва топъл въздух и дрехите се въртят бавно. Важно е въздухът да проникне до всяка тъкан. Оставащата от сушенето влага може да се отвежда в канализацията чрез тръба или извън стаята чрез отдушник.

Как ни помага сушилнята

  • Някои твърдят, че сушилнята е уред, без който бихме могли да се справим. И все пак, тя е изключително полезна инвестиция, защото:
  • Подготвя за обличане дрехи, изпрани днес;
  • Лесно суши пране и през студените месеци;
  • Пести време за простиране;
  • Спестява гладенето – повечето дрехи излизат готови за обличане, без да са смачкани или сплескани.

Каква сушилня за дрехи да изберем

Предвид факта, че при работа тя изразходва известно количество електричество, насочете се към възможно най-енергоспестяващите предлагани варианти.

Добре е да предпочетете сушилня с инверторен мотор – тя е най-икономичният и най-тихо работещият модел.

Обърнете внимание и на наличието на специални програми за работа. Те прецизират нагорещяването на въздуха спрямо вида тъкани: памук, синтетика, фини материи.

Поръчайте сега от TechnoArena

Колебаете се как да се ориентирате сред морето от марки? Ние вече сме направили първата селекция за вас. Включили сме в нашия онлайн каталог реномирани производители и продукти с високо качество. Конкретният избор обаче остава във ваши ръце. Ако все пак имате нужда от допълнителен съвет и ориентир, консултантите ни очакват вашите въпроси.

А цените? Те са изключително изгодни - предлаганото от нас намаление на бяла техника ги прави истински неустоими. За ваше удобство разполагате и с варианти за покупка на изплащане. Инвестирайте в домашния уют сега!