×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Гаранционен срок

Вид конвектор

Конвектори | Онлайн • СУПЕР цени

Конвекторни радиатори

Когато зимата настъпи, всеки търси най-икономичното решение за отопление в дома, което да създаде нужните топлина и уют. Все по-честа и предпочитана става употребата на конвектори, заради добрите характеристики, които предлагат. Конвекторите, освен че отдават голямо количество топлина, могат да се превърнат в чудесен завършек на интериора във вашия дом, офис или друго помещение. Разнообразието, което ще откриете в technoarena.bg е изключително голямо, за да може всеки да намери перфектния за своите нужди модел.

Кои са най-икономичните 

Знаем, че когато започнем да използваме електричеството, за отопление през зимата, сметките със сигурност се покачват. Ако изберете икономичен модел и знаете как точно да го използвате, то няма да усетите драстична в сметките промяна след употребата му. Основният принцип на работата на конвекторите е с помощта на естествена конвекция да се затопли цялото количество въздух в помещението. А на въпроса кои са най-икономичните конвектори, точен отговор няма. Всеки един модел може да пести електрическа енергия, ако спазвате няколко прости, да ги наречем, правила. Да започнем с това, че конвекторът трябва да бъде правилно монтиран. Ако е модел, който ще използвате на стената, то разстоянието от конвектора и пода трябва да бъде около 15 сантиметра. На пода е най-тежкият и студен въздух и ако изберете по-голяма височина за монтаж, първо, конвекторът няма да бъде толкова ефективен и второ, количеството на изхабената енергия ще е по-голямо. По отношение на термостата - конвекторите, които имат електронен термостат, са в пъти по-икономични от тези, притежаващи механичен. И последно, но не на последно място - ако искате да плащате разумни сметки за ток, не изключвайте конвектора, когато не сте в помещението. Просто намалете неговата температура. Това изключително просто правилно определено ще ви помогне да икономисате от ток.

Какво разнообразие ще открием

Онлайн платформата на Technoarena предлага на своите потребители голямо разнообразие от видове и модели, които да задоволят всяко желание и нужда. Сред моделите се отличават:

  • Подови;
  • Стенни;
  • Панелни;
  • Лъчисти;
  • Конвектори с електронно управление;
  • Други.

Изберете модел, който е най-подходящ за вашите нужди. Ако не разполагате с голямо пространство, стенният вариант е чудесно решение. Превърнете подовите конвекторни печки в част от интериора, ако разполагате с по-голямо пространство. При експлоатация, температурата, до която различни видове загряват е ниска, което ги прави чудесен избор и за помещения, в които има деца. 

Как Technoarena.bg ни помага

Като официален дистрибутор на предлаганите марки, Technoarena предлага само висококачествени продукти. Предлагаме още ниски цени и големи намаления, които да ви помогнат да изберете конвекторни печки за целия дом. Онлайн поръчката е бърза и лесна. Тя спестява време, нужно за обикаляне по магазините. При нас всички продукти са събрани на едно място, за да може да направите сравнение преди да изберете и поръчате точния.

 

Виж повече