×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Регулируем термостат

Обем бойлер

Гаранционен срок

Защита против замвръзване

Серпентина

Бойлери със Серпентина ᐉ С една или две | Цени

Бойлери със серпентина

Кога са подходящи бойлерите със серпентина

Дошло е време за избор на бойлер? Ако все още не сте се ориентирали какъв тип точно ви е нужен, на нашите страници ще откриете информация за всяка от разновидностите. В тази статия ще насочим вниманието ви към бойлерите със серпентина. 

Какво представляват тези бойлери

Той е от типа с обемен резервоар под налягане. За разлика от стандартния модел с резервоар, който ползва обикновен електрически нагревател обаче, в този се намира една или няколко серпентини, които загряват водата. Те са създадени така, че да може да затоплят, използвайки енергия от повече от един източник. Тоест, електрическите устройства могат да се комбинират с друга опция: слънчеви колектори, котел, топлообменник.

Какви са предимствата му

  • Екологични. Уредите, които позволяват използване на серпентина, загрявана от слънчеви колектори, значително намаляват сметките за ток. Особено през летния сезон слънцето е в състояние да покрие напълно разхода на бойлера, така че електрическият нагревател изобщо да не се включва;
  • Подходящи за използване при система с локално парно. Ако разполагате с котел, този тип уред е идеален за вашата баня. Добре е да знаете, че водата от котела на практика не влиза в досег с водата в самия бойлер. Тя просто преминава през тръбите и затопля течността във водосъдържателя. Предвиден е и вариант, при който, ако загряването от котела не е достатъчно, се използва и успоредната електрическа серпентина. Така е оптимизирано пространството и двете серпентини загряват пълния обем.
  • Висока надеждност и безопасност;
  • Предлагат се както вертикални, така и хоризонтални модели с тази технология, така че в зависимост от разпределението и големината на вашата баня можете да изберете най-подходящия вариант.

Защо да изберете TechnoArena

Може да разчитате на нашия онлайн магазин за:

  • Богата гама продукти;
  • Реномирани производители;
  • Изгодни цени;
  • Многобройни промоции;
  • Бърза безплатна доставка;
  • Възможност за покупка на изплащане.

Изборът на точните уреди за всяко домакинството е съществен за уюта в жилището. Ние предлагаме устройства за всеки бюджет и за всеки интериор. Имате ли вече ясни изисквания и представа какъв е търсеният от вас модел? Допитайте се до нашите онлайн консултанти. Имаме перфектни оферти за вас!

Виж повече