×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Цвят

Брой нагревателни зони (котлони)

Гаранционен срок

Индукция

Тип захранване

Плотове и Котлони за Вграждане на Ниски Цени — TechnoArena

Плотове и Котлони за Вграждане

Стъклокерамичен плот за вграждане Gorenje ECT322BSC Спестяваш 3000 лв.
Плот за вграждане Gorenje ECT643WCSC Спестяваш 6000 лв.
Плот за вграждане Hansa BHKS 310300
Плот за вграждане Hansa BHCI35133030
Плот за вграждане Hansa BHCS38120030
Плот за вграждане Hansa BHC36106
Плот за вграждане Hansa BHC 36188
Плот за вграждане Hansa BHGW63111035 газов

Стилен, дискретен и функционален: изборът на котлони за вграждане, наред с аспиратори за кухня, има ключово значение за цялостната атмосфера в кухнята, а и за кулинарните резултати, които постигаме.

Какви котлони за вграждане да изберем?

При изборът на керамични котлони за вграждане значение има типа захранване, на който ще се спрете, както и някои други специфики, които ще споменем тук.

Според типа захранване, можете да избирате между котлони с електрическо, газово или комбинирано. Ето и малко повече за всеки от тях:

  • Керамични котлони за вграждане на газ

На този вариант се доверяват редица потребители, поради факта, че газта е много по-евтин ресурс, в сравнение с електричеството. Освен това, процесът по приготвяне на храна на газ е много по-бърз, което допълнително спестява време.

  • Котлони за вграждане на ток

Съвременните стъклокерамични котлони за вграждане са изключително енергоспестяващи, което ги прави не по-малко предпочитани варианти. Тяхната функционалност е

  • Комбинирани котлони за вграждане

Този тип котлони предоставя удобството и на двата модела. Когато газта например свърши, можете да продължите да приготвяте храната си на ток и обратното.

Според броя на котлоните, разположени върху стъклокерамичния плот: можете да избирате между такива с два, четъри или повече котлона, в зависимост от пространството, което имате. Според типа загряване, можете да избирате между котлони за вграждане с Hilight загряване, халогенно нагряване и/или индукционно. не на последно място, можете да избирате и между различни цветове, за да се получи цялостно хармонизиране в интериора на кухнята.

Важни съвети за поддръжка на керамичния плот

Макар да изглежда, че стъклокерамиката е чуплива, този материал всъщност е изключително здрав. Въпреки това, добре е да спазвате някои прости правила при експлоатация на вашия керамичен котлон:

  • Не се препоръчва печенето на храни директно върху плота без съд;

  • Противопоказно е и използването на твърди абразивни вещества за почистване;

  • Добре е регулярното почистване да става с гъба и обикновен почистващ препарат. При по-силно замърсяване използвайте специален почистващ агент за стъклокерамика.

Кои топ марки котлони за вграждане ще откриете в TechnoArena?

Bosch, Gorenje, AEG, Indesit са сред най-реномираните производители. Освен котлони на тези популярни марки, в нашия магазин ще откриете и различни модели абсорбатори за вграждане. Ние от TechnoArena се грижим за вашето комфортно пазаруване и винаги предлагаме чудесни оферти, комбиниращи изгодни цени и безупречно качество. Инвестирайте в комфортна и модерна кухня още сега!

Виж повече