×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Цвят

Брой нагревателни зони (котлони)

Гаранционен срок

Индукция

Тип захранване

Плотове и Котлони за Вграждане на Ниски Цени — TechnoArena

Плотове и Котлони за Вграждане

Плот за вграждане Samus PSVE-64BG10 Спестяваш 2640 лв.
Газов плот за вграждане Samus PSG-64SG1 Спестяваш 2632 лв.

Стилен, дискретен и функционален: изборът на котлони за вграждане, наред с аспиратори за кухня, има ключово значение за цялостната атмосфера в кухнята, а и за кулинарните резултати, които постигаме.

Какви котлони за вграждане да изберем?

При изборът на керамични котлони за вграждане значение има типа захранване, на който ще се спрете, както и някои други специфики, които ще споменем тук.

Според типа захранване, можете да избирате между котлони с електрическо, газово или комбинирано. Ето и малко повече за всеки от тях:

  • Керамични котлони за вграждане на газ

На този вариант се доверяват редица потребители, поради факта, че газта е много по-евтин ресурс, в сравнение с електричеството. Освен това, процесът по приготвяне на храна на газ е много по-бърз, което допълнително спестява време.

  • Котлони за вграждане на ток

Съвременните стъклокерамични котлони за вграждане са изключително енергоспестяващи, което ги прави не по-малко предпочитани варианти. Тяхната функционалност е

  • Комбинирани котлони за вграждане

Този тип котлони предоставя удобството и на двата модела. Когато газта например свърши, можете да продължите да приготвяте храната си на ток и обратното.

Според броя на котлоните, разположени върху стъклокерамичния плот: можете да избирате между такива с два, четъри или повече котлона, в зависимост от пространството, което имате. Според типа загряване, можете да избирате между котлони за вграждане с Hilight загряване, халогенно нагряване и/или индукционно. не на последно място, можете да избирате и между различни цветове, за да се получи цялостно хармонизиране в интериора на кухнята.

Важни съвети за поддръжка на керамичния плот

Макар да изглежда, че стъклокерамиката е чуплива, този материал всъщност е изключително здрав. Въпреки това, добре е да спазвате някои прости правила при експлоатация на вашия керамичен котлон:

  • Не се препоръчва печенето на храни директно върху плота без съд;

  • Противопоказно е и използването на твърди абразивни вещества за почистване;

  • Добре е регулярното почистване да става с гъба и обикновен почистващ препарат. При по-силно замърсяване използвайте специален почистващ агент за стъклокерамика.

Кои топ марки котлони за вграждане ще откриете в TechnoArena?

Bosch, Gorenje, AEG, Indesit са сред най-реномираните производители. Освен котлони на тези популярни марки, в нашия магазин ще откриете и различни модели абсорбатори за вграждане. Ние от TechnoArena се грижим за вашето комфортно пазаруване и винаги предлагаме чудесни оферти, комбиниращи изгодни цени и безупречно качество. Инвестирайте в комфортна и модерна кухня още сега!

Виж повече