×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Цена

Кани за пречистване на вода

За поддържането на добро здраве е от изключително значение да пием чиста вода, а както знаем чешмяната е замърсена! За щастие вече има готови решения за това и в следващите редове искаме да Ви покажем как работят каните за пречистване и какво е времето за смяна на филтъра. Съществуват мнения, че тези прибори са вредни, така че ще видим кога това е истина.

Как работят каните за пречистване на вода

За да разберем принципа на работа, е необходимо по-подробно да разгледаме тяхната конструкция: 

  • Каната за пречистване на вода е съставена от голям общ контейнер, в който се съхранява течността; 
  • Тук имаме и по-малък контейнер поставен в по-големия, с прикрепен на дъното му филтриращ елемент. През него течността при наливането преминава, попадайки в големия контейнер. Така всъщност, в прозрачния съд ние вече виждаме готовата за консумация течност.

Пречистващите филтърни елементи трябва внимателно да се подбират, защото от тях се предлагат различни видове. Например, популярни са многостепенните филтриращи модели с активен въглен, който отстранява химическите вещества, като хлора и миризмите от него, добавяйки магнезий и неутрален pH-баланс. Достъпни са също и елементи за отстраняване на варовик, котлен камък и т.н.

Колко често трябва да се сменя филтърът

Периодът за подмяна на филтърната касета при каните за пречистване на водата може силно да варира в зависимост от консумацията. Например, ако я използвате само Вие, то има вероятност да се наложи следващата смяна да е след около 3 месеца. Ако обаче консумацията е от 4 членно семейство, то има вероятност да се наложи подмяна и след 1 - 1,5 месеца. Изключително важно е приборът да притежава индикатор за живота на филтъра, така че смяната да се извършва на време.

Вредни ли са каните за пречистване на вода

При неправилна употреба могат да станат и много вредни. Изключително важно е да следим ресурса на филтриращата касета и преди да наближи своя максимум да я подменим. В противен случай рискуваме да се пренасити със замърсители, които да започнат обратно да попадат в течността и ние после да ги консумираме.

Защо да предпочетем TechnoArena

Защото в нашия онлайн магазин ще откриете само оригинални кани за пречистване на водата с многостепенна филтрация и различен обем на контейнера, който се подбира спрямо дневното потребление. При нас, освен високото качество, и цените са изключително изгодни, а периодичните ни промоции правят покупките още по-достъпни, така че следете категорията ни и при необходимост се свържете с нас.

 

Виж повече