Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Мощност

Брой нагревателни зони

Гаранционен срок

Вид котлон

Котлони

Верен помощник на всеки от нас, който обича да готви, както и на тези, на които готвенето не им е любимо, но пък им се налага, е именно котлонът. Пазара ни предлага изключително голямо разнообразие, за да намерим точно този продукт, който ще ни свърши най-полезна работа. Всички ние трудно бихме си представили живота без електричество, независимо дали говорим за уреди, електрически инсталации и всичко друго, свързано с тока. На technoarena.bg ще откриете голямо разнообразие от електрически уреди за готвене, които са компактни и вършат чудесна работа.

Как се почистват котлоните

Знаем колко неприятно е чувството да трябва с големи усилия да почистим нашия котлон. Всички видове, които ще откриете при нас са с много добро покритие, което предоставя лесно почистване само с влажна кърпа. Разбира се, при нужда, винаги може да прибегнете и към различни препарати, но имайте предвид, че понякога те нарушават повърхността му, оставят следи и т.н. Голяма част от газовите модели са изработени от неръждаема стомана, други видове притежават здрава повърхност от кристалит. Всичко това дава предпоставка за лесно почистване. Запазете вашият котлон като нов, дори след дълга експлоатация, като избягвате силни препарати и други химични вещества.

Какви видове има в сайта

Широката гама от видове, които ще намерите в сайта ви помага да откриете най-подходящият за вас продукт. В зависимост от начина на експлоатация, разделя котлоните на няколко основни вида, сред които:

  • Газови;
  • Електрически;
  • Индукционни;
  • Стъклокерамични;
  • Други.

Газовите котлони, произлизащо и от името им, работят с помощта на газ като някои от тях имат ръчно запалване, а други автоматично такова. Електрическите модели се много компактни - ако не разполагате с достатъчно място, приберете го и го изкарвайте само тогава, когато се налага да го ползвате. Лесни са за използване, а основното, което се налага да направите да завъртите едно копче. Индукционните видове, от своя страна, са много предпочитани, те представляват плоча, която нагрява съда за готвене без да има открит огън. Всички видове са изключително ефективни - изберете този, който най-добре припокрива желаните от вас характеристики.

Какви са предимствата на Technoarena

Technoarena.bg е онлайн магазин, който ви предоставя широк диапазон от продукти на различни цени, за да може всеки да открие това, което търси. Сравнете моделите, чрез предоставените към тях характеристики и поръчайте още днес. Поръчка е бърза и лесна. Продуктите пристигат при вас в рамките на няколко дни, притежавайки високо качество и дълъг гаранционен срок. При въпроси се свържете с нашите сътрудници, които с радост ще ви помогнат.

Виж повече