×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Гаранционен срок

Електрически котлони

Електрическите котлони днес са масово използвани, поради своето удобство и икономичност. Те са изключително ефективни и достъпни, но къде се крият техните особености и какви са предлаганите в онлайн магазин ТехноАрена видове. Защо да се доверим именно на този търговец при покупките.

Какви са особеностите при електрическите котлони

Този тип електроуреди представляват комбинация от един или няколко на брой нагревателни зони, които в зависимост от нуждите могат да се използват поотделно или заедно. Те притежават механични или сензорни контролни елементи, позволяващи прецизното и правилно управление на уреда. Например, едната от зоните може да е с по-малка мощност от другата, като по този начин Вие пестите ток без да използвате по-мощната. При правилна употреба и спазване на правилата за безопасност, обикновените електрически котлони могат да бъдат много безопасни и полезни в различни случаи.

Принципът на нагряване е базиран на вградени реотани, които след протичане на електричеството, се нагряват силно и отделят голямо количество топлинна енергия. Основните предимства на тези електроуреди е липсата на отделяне на миризми и дим и много високо ниво на сигурност при правилна употреба.

Какво разнообразие ще открием

Както при всичко останало, така и в категорията от електрически котлони разнообразието е голямо. В специалния раздел ще откриете отделни разновидности, като:

  • Единичен - има само една нагревателна зона;
  • Двоен - има две нагревателни зони;
  • За вграждане - позволява вграждането му в кухнята;
  • Туристически - може да се носи и използва на походи и различни туристически пътувания;
  • Бързонагряващ - за кратко време достига подходящата температура за употреба.

Защо TechnoArena е правилният избор

Защото през годините си на пазарно присъствие ние сме се доказали като коректен търговец, предлагащ само качествени електрически котлони и други уреди и техника за дома. Нашите предложения са на достъпни цени и с придружаваща гаранция, позволяваща спокойна експлоатация, както и възможност за връщане при нужда от подмяна или при установяване, че покупката не отговаря на нуждите Ви.

Доставките при нас са едни от най-бързите, а когато покупката Ви пристигне имате възможност да я проверите преди да я платите. Така всъщност ще се уверите, че получавате това, което сте поръчали. Ако искате да удължите гаранционния срок на новозакупения си електрически котлон, ние поддържаме и тази опция, а при нужда от допълнителна професионална консултация се свържете с нас!

Виж повече