Всички категории
Всички категории

Филтри

Марка

Марка

Цена

Цена

Гаранционен срок

Гаранционен срок

Мощност камина

Мощност камина

Мощност водна риза

Мощност водна риза

Готварски печки за отопление

Активни филтри

Защо да предпочетем готварските печки за отопление?

Готварските печки за отопление в TechnoArena са много практични. Те топлят до няколко помещения на веднъж и в същото време разполагат както със фурна за печене, така и с котлони. Имайте предвид, че идват в различни форми и размери, така че със сигурност ще намерите някоя, която пасва идеално на вашето виждане за “селска” кухня. Друго предимство на готварските печки за отопление е, че храната направена с тяхна помощ е изключително вкусна. Както старите хора казваха - няма по-вкусно от сготвеното на дърва. А като имате предвид че цената на един такъв отоплителен уред е доста по-ниска от тази на камина и електрическа печка, то вие със сигурност бихте разбрали че покупката на този продукт си заслужава. Готвене и отопление в едно - практичност и ефикасност.

За кого са най-подходящи?

Те са подходящи за хора, които ще се отопляват предимно на твърдо гориво и които възнамеряват да използват готварските й възможности. Най-често хората на село използват такива през зимата, защото едновременно топлят стаите си и могат да си готвят. Така пестят от сметки за електроенергия или газ. Ако имате вила, на която ходите през студените уикенди, готварската печка за отопление може да е правилния избор и за Вас. 

Защо да изберете TechnoArena?

През интуитивният онлайн магазин на TechnoArena, Вие можете бързо и лесно да изберете продуктите, от които има нужда Вашият дом и да ги поръчате на момента. Ако желаете да посетите магазините ни на живо, ние имаме над 10 такива из цяла България. Предоставяме 2 години гаранция на уредите закупени от нас. На някои продукти предлагаме и удължена гаранция. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени с един клик. Предлагаме и редица допълнителни услуги:

  • Монтаж на готварски печки;
  • Качване до етаж

Виж повече