×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Гаранционен срок

Мощност камина

Мощност водна риза

【Камини с водна риза】• Цени

Камини с водна риза

Какво е камина с водна риза

С такава камина от TechnoArena, Вие можете да топлите не само стаята, в която се намира, а и няколко други стаи наведнъж с помощта на радиатори и инсталация за локално парно. Също така ако имате бойлер с водна риза свързан към камината, то тя ще топли и водата в бойлера Ви. Горивото за нея може да са дърва или пелети.

Каква камина с водна риза да изберем

Всичко зависи от нуждите Ви - размерите на помещенията, които ще топлите, горивото и дали искате да има допълнителни функции като фурна. Хубаво е да се консултирате с професионалист от TechnoArena преди да закупите такова отоплително тяло, защото трябва добре да се пресметнат мощностите, от които имате нужда. По-ниска мощност води до не оптимално загрети помещения и харчене на повече гориво, докато прекалено високата мощност води до големи загуби и понякога дори невъзможност за експлоатация. Също така е хубаво да прецените на какво ще работи тя - пелети или твърдо гориво. Разликата в цената не е малка. Пелетите са доста по-скъпи от дървата. 

Как се монтират

Самата камина се монтира лесно. Просто я поставете до комин, гледайте да е нивелирана, свържете я с него с помощта на димоотвод и сте готови за уютни вечери около огъня. Имайте предвид, че тези модели не могат да работят без водната риза да е инсталирана и свързана с минимален брой радиатори. Минималният брой зависи от мощността на водната риза. Препоръчително е връзката с локалната парна инсталация да бъде направена от професионалист. 

Защо да изберете TechnoArena

През интуитивният онлайн магазин на TechnoArena, Вие можете бързо и лесно да изберете камини с водна риза, от които има нужда Вашият дом и да ги поръчате на момента. Няма нужда от посещение на физическа локация и дълги разговори с консултанти. Избраната техника ще бъде доставена до адрес в периода от 2 до 7 работни дни, в случай че същия е наличен в нашият склад. Предоставяме 2 години гаранция на уредите закупени от нас. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени с един клик. Предлагаме и редица допълнителни услуги:

  • Монтажна дейност;
  • Качване до етаж.

Виж повече