×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Регулируем термостат

Обем бойлер

Гаранционен срок

Защита против замвръзване

Серпентина

Неръждаеми бойлери ᐉ  Размери • Супер Цени

Бойлери от неръждаема стомана

Какви са предимствата на неръждаемите бойлери

Как да гарантирате дългия живот на своя бойлер? Трябва да започнете да мислите за това още по време на избора. Вижте малко повече за плюсовете на неръждаемите модели.

Защо да изберем неръждаем бойлер

По отношение на материала има два основни типа. Те се различават по това, че едните са покрити с емайл, а другите са изработени от неръждаема стомана.

При първия тип стоманата, която е използвана, е по-нискокачествена и позволява образуването на корозия. За да се предотврати този процес обаче, е поставено емайлирано покритие, близко по състав до стъклото. Тук рискът идва от факта, че при продължително използване има риск емайловото покритие да започне да се напуква и предпазната му функция се обезсмисля. Това е още по-вероятно при вода с висока киселинност.

При неръждаемите модели обаче използваният материал е инокс. Висококачествена стомана, която е немагнитна, с голяма здравина и неподатлива на корозия и ръждясване. По нея не се образуват петна. Този материал е и причината неръждаемите бойлери да са с по-висока цена от емайлираните. Това обаче е дългосрочна инвестиция, при която по-дългият живот на уреда оправдава по-високата стойност на покупката.

Спецификации на неръждаеми бойлери

  • Хоризонтални бойлери и вертикални. И от двата вида се предлагат стоманени модели;
  • С удължена гаранция. Висококачествените уреди имат по-дълга гаранционна поддръжка. При някои тя е 10 години;
  • Нагревател. Обикновено е потопяем тръбен;
  • Защита против замръзване. Моделите, които я притежават, са устойчиви на ниски зимни температури;
  • Обем. От 50 до 200-литрови варианти може да разгледате в раздела;
  • Енергиен клас. Поради високото потребление на енергия за затопляне на голямо количество вода, при този тип уреди няма как да разчитате на енергиен клас А. тук повечето модели са с клас C, а има и някои предложения с клас B.

Защо да изберете TechnoArena

Качествените уреди за банята и кухнята са наша визитна картичка. Онлайн магазинът ни е официален дистрибутор за страната на бойлери с марките Tesy, Concepta, Delonghi, Kenood, Elprom, Ariete. На нашите страници ще откриете и топ продукти на Gorenje, Diplomat, Tedan и др.

Можете да се насочите към точния модел, използвайки нашата търсачка. Ако имате представа какви точно са изискванията ви, с нея стеснявате кръга според тип затопляне, тип инсталиране, цена, размери, обем и мощност. Ако пък още се колебаете при избора, консултирайте се с нашите онлайн съветници.

Не забравяйте да следите и нашите промоции! Те всеки ден ви дават възможност да закупите на изгодни цени продуктите с топ качество, което вашата баня заслужава!

Виж повече