Всички категории

Евролукс 99 ЕООД започва дейността си (продажби на електроуреди на дребно) на територията на гр. Плевен. Основната идея е задоволяване на нуждите на крайния потребител. Няколко години по-късно, компанията се разраства и започва търговия на едро за цялата страна. Това довежда до изграждането на собствена дистрибуторска мрежа – личен автопарк, отлична складова база и висококвалифициран екип.

Големият контраст на житейския стандарт в страната ни накара да поддържаме различен асортимент от стоки. Стараем се да се придържаме към философията на фирмата - да бъдем близо до клиента и адекватно да отговаряме на нуждите му. Затова създадохме за Вас - нашите клиенти, уеб сайт с името www.TechnoArena.bg, за да влезем директно във Вашия дом и да осигурим всички потребности на настоящи и бъдещи клиенти. Това, което можем да дадем на потребителите е професионална консултация, гъвкави решения и адекватно отношение към техните проблеми.

Целта на фирмата ни е постоянно разрастване в обема на предлаганата стока и разширяване на нашите пазари. Стремим се да предоставяме на клиентите асортимент от уреди на конкурентни цени, отговарящи на изискванията и потребностите им.

Евролукс 99 ЕООД извършва гаранционно и следгаранционно обслужване.

Евролукс 99 ЕООД е изпитан, надежден и сигурен партньор.

Доверете ни се и сами ще се убедите в това!

 • Даниел
  01/20/20
  Грабнаха ме цените
 • гост
  01/14/20
  ... защото тук намерих търсения от мен продукт на най-ниска цена.
 • гост
  01/11/20
  Случайно избрах Вашия магазин. Тук открих продукт, какъвто търся на разумна цена.
 • Благомир
  01/09/20
  След доставката :)
 • Ивелина
  01/08/20
  Избрах да пазарувам от Вас, защото предлагате качествени продукти и на достъпни цени! Имате страхотни намаления, което е рядкост при други онлайн магазини!
 • Тони
  01/06/20
  Съотношението качество-цена е на най-високо ниво.
 • Р.
  01/03/20
  Най-ниска цена с ДДС за съответния продукт.
 • гост
  01/02/20
  Цената на избрания продукт бе най-добра + безплатна доставка.