×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Камини на пелети | Изплащане | Цени

Пелетни камини

Пелетна камина BURNIT AMBIENT DUO PLUS 13kW ПО ПОРЪЧКА

Какво представляват пелетните камини

Пелетните отоплителни печки имат специфично изграждане. Те имат специален контейнер, където се добавят пелетите и горенето им може да бъде контролирано. Работата на контролера не само ви позволява да поддържате определена температура, но и регулира режимите в необичайни ситуации. Всяка неизправност ще я изключи, за да се осигури пожарна безопасност. Съвременните технологии позволяват автоматично управление, в зависимост от времето навън. Също така се смята и за екологично устройство. TechnoArena Ви препоръчва да се посъветвате със специалист за такъв вид отопление. 

Видове

  • Водно отопление - подходящо за постоянно отопление на целия дом. Пелетните аква камини са източник на гореща охлаждаща течност, която ще разпространява тази топлина в дома ви върху радиаторите във всяка стая.
  • Въздушно отопление - пелетните камини за отопление с въздух са подходящи за вили или хижи. Пелетните уреди с този вид отопление могат да затоплят само едно помещение, което ги прави по-малко желани за постоянно ползване. Цените им са различни от тези с водната помпа, защото има по-малка функционалност. 

Колко ток харчат

Индикаторите за мощност варират от 3 до 15 kW. Теоретично, мощност от 1 кВт е достатъчна за загряване на 10-15 м2 площ. Но повишената ефективност, която достига 95%, увеличава покритието. Независимо от това, има някои препоръки за избор на камина или бойлер. До 100 м2 може безопасно да се отоплява с камина. С площ от 100 до 300 м2 също ще се справи, но тогава котлите започват да влизат в арената, а индикатори над 300 м2 не са налични за тях.

Защо да изберете TechnoArena

Чрез онлайн магазина на TechnoArena, Вие можете бързо и лесно да изберете най-подходящата суха камина за дома Ви и да я поръчате на момента, без да има нужда от посещение на физическа локация. Разполагаме със собствен сервиз и имаме над 10 магазини из цяла България.. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени. Други услуги, които предлагаме от TechnoArena са:

  • Монтаж на уреди;
  • Качване до етаж.

Виж повече