×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Пелетни камини

Пелетна камина BURNIT AMBIENT DUO PLUS 13kW ПО ПОРЪЧКА

Какво представляват пелетните камини

Пелетните отоплителни печки имат специфично изграждане. Те имат специален контейнер, където се добавят пелетите и горенето им може да бъде контролирано. Работата на контролера не само ви позволява да поддържате определена температура, но и регулира режимите в необичайни ситуации. Всяка неизправност ще я изключи, за да се осигури пожарна безопасност. Съвременните технологии позволяват автоматично управление, в зависимост от времето навън. Също така се смята и за екологично устройство. TechnoArena Ви препоръчва да се посъветвате със специалист за такъв вид отопление. 

Видове

  • Водно отопление - подходящо за постоянно отопление на целия дом. Пелетните аква камини са източник на гореща охлаждаща течност, която ще разпространява тази топлина в дома ви върху радиаторите във всяка стая.
  • Въздушно отопление - пелетните камини за отопление с въздух са подходящи за вили или хижи. Пелетните уреди с този вид отопление могат да затоплят само едно помещение, което ги прави по-малко желани за постоянно ползване. Цените им са различни от тези с водната помпа, защото има по-малка функционалност. 

Колко ток харчат

Индикаторите за мощност варират от 3 до 15 kW. Теоретично, мощност от 1 кВт е достатъчна за загряване на 10-15 м2 площ. Но повишената ефективност, която достига 95%, увеличава покритието. Независимо от това, има някои препоръки за избор на камина или бойлер. До 100 м2 може безопасно да се отоплява с камина. С площ от 100 до 300 м2 също ще се справи, но тогава котлите започват да влизат в арената, а индикатори над 300 м2 не са налични за тях.

Защо да изберете TechnoArena

Чрез онлайн магазина на TechnoArena, Вие можете бързо и лесно да изберете най-подходящата суха камина за дома Ви и да я поръчате на момента, без да има нужда от посещение на физическа локация. Разполагаме със собствен сервиз и имаме над 10 магазини из цяла България.. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени. Други услуги, които предлагаме от TechnoArena са:

  • Монтаж на уреди;
  • Качване до етаж.

Виж повече