×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Цвят

Гаранционен срок

Енергиен клас

Виноохладители ᑕ❶ᑐ За вграждане и стоящи | Цени — TechnoArena

Виноохладители

Защо е важно да държим виното охладено

Светлината, миризмите, влажността, вибрациите и температурата - всички тези неща могат да развалят виното доста лесно. Това не е добре, особено ако инвестирате пари в него или държите бутилки с вино прекалено дълго. Виноохладителите в TechnoArena са специално направени да поддържат оптималните условия за съхранение на тази божествена течност, включително нужната температура и правилната влажност на въздуха за сигурна защита и съхранение на вашето вино. Нормалните хладилници са точно обратното на това - те имат доста по-ниска температура и са направени да поддържат нулева влажност. 

Защо виноохладителите са необходими за бизнеса ни

Продавате скъпо вино, което е в стъклени бутилки и затворено с коркови тапи и все още го съхранявате на открито или по-лошо - в обикновен хладилник? Време е да закупите професионален виноохладител за вашата скъпа винена селекция. По-високата температура, която поддържат виноохладителите, му помага да запази вкусовите си качества, а в същото време предпазва от вкисване. Вградените овлажнители на въздуха пък помагат на корковите тапи да запазят характеристиките си за по-дълго време. Професионалните виноохладители в сайта на TechnoArena биват най-различни по размери и обем, а цената им варира в зависимост от нуждите Ви.

Защо да изберете TechnoArena

През интуитивният онлайн магазин на TechnoArena, Вие можете бързо и лесно да изберете професионалните виноохладители, от които има нужда Вашият бизнес и да ги поръчате на момента. Няма нужда от посещение на физическа локация и дълги разговори с консултанти. Избраната техника ще бъде доставена до адрес в периода от 2 до 7 работни дни, в случай че същия е наличен в нашият склад. Предоставяме 2 години гаранция на уредите закупени от нас. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени с един клик. Предлагаме и редица допълнителни услуги:

  • Обръщане на врати на хладилници;
  • Монтаж на кабел на електрически готварски печки;
  • Монтаж на бойлери;
  • Качване до етаж.

Виж повече