Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Прахосмукачки Роботи

Съвременният свят ни предлага ежедневие, в което ролята на човека в изпълнението на рутинните му задачи е все по-улеснена. Съдомиялни мият чиниите вместо нас, перални перат дрехите ни, прахосмукачки почистват домовете ни. С покупката на прахосмукачки роботи поддържате всяко кътче у дома чисто, а усилията и времето, които бихте вложили в стандартно почистване, можете да насочите към далеч по-приятни занимания.

Защо да се доверите на прахосмукачки роботи за почистването във вашия дом?

Тези интелигентни домашни помощници са в състояние да почистят целия ви дом, а усилията от ваша страна са почти нулеви.

Интелигентно почистване във всеки ъгъл

Всички модели прахосмукачки роботи са оборудвани с акумулаторни батерии и сензорни камери, които им позволяват да работят часове наред, без да съборят нещо и/или евентуално да паднат от стълбите. В допълнение, тези уреди са толкова малки, че могат да достигнат и до най-неудобните за почистване места в стаята. Уредите могат да бъдат програмирани да работят с желаната честота, което съвсем минимизира човешкия фактор в процеса. От вас се изисква да се погрижите батерията на уреда да бъде зареждана регулярно.

Подът няма значение

Типът подово покритие, което трябва да бъде почистено, е без значение. Съвременните прахосмукачки роботи се справят еднакво добре при почистване на килими, мокети, дърво, плочки и други. За всеки тип търсене съществува интелигентно решение.

Достъпно решение за всеки

Съвременният пазар предлага множество модели и марки прахосмукачки роботи, всяка от които попада в различен клас. Ще откриете модели на изключително достъпни цени, но и такива, попадащи във висок ценови клас.

Защо TechnoArena е вашият онлайн магазин за прахосмукачки роботи?

Автоматизираната техника става неразделна част от живота на съвременния човек, в TechnoArena ще откриете разнообразие от модели роботи, в т.ч. и робот за почистване на прозорци. Домът не е това, което беше! Доверете се на иновативни решения за вашия дом още сега!

Виж повече