×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Стойки за телевизори

Стойка за телевизор OPTICUM AX HERKULES 32"-65" Спестяваш 4000 лв.

Всеки ден излизат нови модели телевизори, които освен че предлагат много екстри, са и доста големи. Ако сте решили да се сдобиете с такъв модел, но нямате достатъчно място, нито на секцията в хола, нита на скрина в спалнята, то това, което ви е необходимо е стойка за вашата нова придобивка. Стойките за телевизор предлагат голямо разнообразие и, независимо до каква цена сте се спрели, най-важното условие е стойката да бъде подходяща за телевизора.

Какви видове ще откриете в сайта

Редица фактори определят какъв вид е подходящ за вашите нужди. В сайта ще откриете различни модели, сред които:

  • За стена;
  • за таван;
  • Ъглови;
  • Настолни.

Обикновено, тези, които се монтират на стената, в ъгъла или на тавана са подвижни, което ви позволява свобода да завъртате устройството си, така както ви е удобно в дадения момент. Независимо от избраният от вас вид, монтажът е лесен и можете да се справите сами, освен ако стената не е направена от гипсокартон - тогава вероятно ще ви се наложи да прибегнете към майстор.

Как се монтират 

Най-важното нещо, на която трябва да обърнете внимание е какъв модел би паснал на помещението, в което ще монтирате. Стенните компоненти, които още наричаме фиксирани, държат телевизора в голяма близост до себе си, без да е прекалено издаден напред. Те са най-честият избор на потребителите. Въртящите, до голяма степен, приличат на фиксираните, но разликата е, че телевизора може да се мести по-напред, да бъде плътно назад или завъртян наляво или надясно. Ние ви съветваме да изберете този модел, който определено е по-доброто решение. Разбира се, той е една идея по-скъп, но определено си заслужава. Когато монтирате трябва да се съобразите с големината и тежестта на телевизора и това на каква стена ще бъде стойката. Ако стената е от бетон, то няма проблем кой модел сте избрали, тя е достатъчно сигурна за да издържи тежестта. Обикновено стойките пристигат в комплект с всички дюбели, необходими за захващането към стената. По-трудно е, обаче, ако стената е от гипсокартон. Тя не би ви дала достатъчно голяма сигурност, затова ще имате нужда и от допълнителна такава. В такъв случай ви съветваме да се обърнете към специалист.

Защо technoarena.bg е правилният избор

Ние предлага оригинални продукти с високо качество. Цените са достъпни за нашите клиенти, а отношението ни към тях е изключително любезно. В случай, че не можете да се справите с поръчката или с избора на продукт, не се колебайте да ни потърсите, а ние с радост ще ви помогнем. Technoarena.bg е чудесен избор, а закупените от нас продукти пристигат с 24-месечна гаранция, която дава възможност да бъде удължена. Доверете се на качеството и доброто обслужване и поръчайте от technoarena.bg още сега.

Виж повече