×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Гаранционен срок

Автомати за вода

Защо ни е диспенсър за вода?

В офиса или дома, той е идеално приложим. Внася свежест и удобство. Инвестицията определено си струва. Ето защо.

Удобство и комфорт

  • В офиса. Ако говорим за офиса, автоматът за вода е задължителен. Защото дори всяко малко удобство подобрява цялостния климат и усещането за приятна работна обстановка. А когато служителите се чувстват добре, резултатите са по-високи. Доказано е.
  • В дома. Що се отнася до нуждата от това устройство у дома, от нея също няма никакво съмнение. Системите за водоснабдяване и канализация често са изграждани преди повече от 30 години. Самият факт, че при всяко пускане на водата след нейно аварийно спиране, от чешмите потича течност с ръждив оттенък, достатъчно ясно говори, че тръбите, по които тече, далеч не са с идеална чистота. Провереното качество на бутилираната минерална или трапезна течност обаче ви дава сигурност и осигурява добра грижа за всички членове на семейството.

Видове автомати за вода

  • Свободно стоящи диспенсъри – поставят се на земята;
  • Компактни – могат да се сложат върху плот, шкаф или друга удобна повърхност;
  • Диспенсъри за студена вода – качествените модели са с компресорно охлаждане;
  • Диспенсъри за топла и студена – идеални са и за сутрешното кафе или чай;
  • Три типа вода – освен горещата и охладената, някои машини предлагат и опция за газирана течност;
  • С филтър и връзка към водопреносната мрежа – за този уред не е нужно да купувате туби. Той черпи течност от чешмата, но със специални филтри пречистват състава ѝ. Така с еднократна инвестиция си осигурявате дългосрочна възможност да подсигурите питейните нужди на служителите/семейството си на изключително изгодна цена;
  • Без електричество – най-евтиният вариант, при който механично сипвате вода, без да променяте температурата ѝ.

Предложенията от висок клас са оборудвани с електронен дисплей, на който може да настройвате градусите на охлаждане и нагорещяване, както и да заложите различни други предпочитания.

Какво ще откриете в TechnoАrena?

Качествени предложения от водещи производители ви очакват в нашия онлайн каталог. Разгледайте размерите и възможностите. Цените са изгодни, а много от продуктите са включени в различни промоции. Доставката е безплатна при покупка над 50 лв. Готови ли сте за най-новата си придобивка?

Виж повече