Всички категории
Всички категории

Филтри

Марка

Марка

Цена

Цена

Цвят

Цвят

Екстри

Екстри

Гаранционен срок

Гаранционен срок

Широчина

Широчина

Дълбочина

Дълбочина

Обем на хладилника

Обем на хладилника

Обем на фризера

Обем на фризера

Височина

Височина

Годишна консумация на ток

Годишна консумация на ток

Енергиен клас

Енергиен клас

Фризер

Фризер

Технология на размразяване

Технология на размразяване

Компресор

Компресор

Ниво на шум

Ниво на шум

Хладилници с фризер

Активни филтри

599,00 лв. 639,00 лв.
710,56 лв. 769,00 лв.
2 493,88 лв. 2 699,00 лв.
1 015,48 лв. 1 099,00 лв.
1 847,08 лв. 1 999,00 лв.
2 216,68 лв. 2 399,00 лв.
2 309,08 лв. 2 499,00 лв.
599,00 лв. 639,00 лв.

Хладилници с долен фризер – удобство без компромиси

Те са сред най-търсените модели, защото предлагат комфорт. С тях поддържането на реда в кухнята и грижата за храненето стават лесни и приятни.

 • Подходящ ли е за вашето домакинство
 • Налага ли се да балансирате между натоварения график и домашните задължения?
 • Съхранявате ли за повече от няколко часа вкъщи прясна храна, сготвени ястия, замразени продукти, които сте приготвили за предстоящото меню?
 • Обичате ли домакинството ви да е подредено и чисто?

Ако отговорихте на поне два от горните въпроси с „да“, значи този уред ще пасне идеално във вашата кухня.

Какво е важно при избор на хладилник с фризер?

 • Комбинираните модели от този тип са полезни както на големи, така и на по-малки семейства. При избора си не бива да забравяте няколко важни момента:
 • Размери. Преди да започнете търсенето, измерете добре празното пространство, с което разполагате и където ще поставите новия уред. Предвидете и достатъчно свободно място за отварянето на вратата.
 • Врата. Обърнете внимание на това в каква посока би било удобно да се отваря спрямо обкръжаващите я мебели в кухнята ви. Имайте предвид, че някои модели предлагат преместването ѝ, за да може да имате хладилник съответно с отваряне на ляво или на дясно.
 • Разпределение на пространството. Погледнете броя на рафтовете и дали има възможност да ги подредите според вашите нужди. Някои разполагат с едно чекмедже за плодове и зеленчуци, други – с второ за колбаси. Вие познавате най-добре начина на хранене на вашето домакинство и можете да изберете най-добре правилната конфигурация.
 • Фризер. Тези модели предлагат голям фризер с обем между 70 и 120 литра, който обикновено е разпределен между две или три чекмеджета. Хладилната част при различните предложения заема между 100 и 400 литра. Преценете добре съотношението между дълбоко замразената и прясната храна, които съхранявате, за да изберете най-подходящо за вас разпределеният вътрешен обем.
 • Допълнителни екстри. Може би ще се спрете на някое от предложенията с телескопично изтеглящи се рафтове, технология Bio Fresh, 24 часа време за съхранение при повреда, регулиране на температурите в отделните отделения с TFT дисплей и други смарт функции.

Харчи ли повече ток?

Това че уредът предлага както охлаждане, така и дълбоко замразяване далеч не значи, че има висока консумация на ток. Имайки предвид, че всички съвременни продукти от този раздел са енергоспестяващи, те далеч не са тежест за месечната сметка. Дори и най-големите двуметрови предложения, са с клас А++ или А+++ и за захранването им за година са нужни не повече от 30 лв.

Защо да изберете от TechnoArena?

Успешната формула за нас е лесна:

 • Богат избор;
 • Изгодни цени;
 • Висококачествени продукти.

Заповядайте, уверете се сами!

Виж повече