×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории
Хладилни Витрини ▷ За Напитки и Храни | Цени — TechnoArena

Хладилни витрини

С какво се отличават хладилните витрини

Хладилните витрини за професионална употреба се различават от конвенционалните такива по предназначението и дизайна си. Техниката в TechnoArena с професионална насоченост има много по-дълъг живот и може да устои на много по-тежки условия на работа и употреба. Тя е лесна за поддръжка и резервните части са евтини и лесни за намиране, което премахва нуждата от закупуване на нова при повреда на старата.

Защо хладилните витрини са важни за Вашият бизнес

Ако Вашият бизнес разчита на хладилни витрини, то най-добрият избор би бил те да са професионални. Наистина, цената е по-висока от тази на обикновените, но в дългосрочен план този избор ще излезе по-евтино, въпреки голямата първоначална инвестиция. Имайте предвид че тези уреди могат да работят денонощно на пълни обороти и пак да надживеят техниката предназначена за работа вкъщи. И все пак един ден хладилните витрини ще се повредят… Няма проблем, повикайте техник и за фракция от цената на нова такава, тази ще бъде ремонтирана лесно и бързо. Ако искате да бъдете сигурни, че Вашата техника ще работи безпроблемно и безупречно с години наред, то е най-добре да изберете такава за професионална употреба от сайта на TechnoArena.

Защо да изберете TechnoArena

През интуитивният онлайн магазин на TechnoArena, Вие можете бързо и лесно да изберете продуктите, от които имате нужда и да ги поръчате на момента, без да има нужда от посещение на физическа локация и дълги разговори с консултанти. Избраната техника ще бъде доставена до Вашият дом в периода от 2 до 7 работни дни, в случай че същия е наличен в нашият склад. Предоставяме 2 години гаранция на уредите закупени от нас. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоция с един клик. Предлагаме и редица допълнителни услуги:

  • Обръщане на врати на хладилници;
  • Монтаж на кабел на електрически готварски печки;
  • Монтаж на бойлери;
  • Качване до етаж.

Виж повече