×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории

Filter products

Всички категории

Марка

Цена

Покритие на плочите

【Ютии】• Цени — TechnoArena

Ютии

52,00 лв.
89,00 лв.
Ютия Rohnson R-331 Спестяваш 501 лв.
43,99 лв. 49,00 лв.
Ютия с пара Gorenje SIH2200DGT Спестяваш 350 лв.
46,49 лв. 49,99 лв.
Ютия с пара Gorenje SIH2200BLC Спестяваш 490 лв.
65,09 лв. 69,99 лв.
Ютия с пара Gorenje SIH2200RBC Спестяваш 490 лв.
65,09 лв. 69,99 лв.
Ютия с пара Gorenje SIH2200TQC Спестяваш 490 лв.
65,09 лв. 69,99 лв.
Ютия с пара Gorenje SIH2800TQC Спестяваш 630 лв.
83,69 лв. 89,99 лв.
Ютия с пара Gorenje SIH3000RBC Спестяваш 700 лв.
92,99 лв. 99,99 лв.
43,99 лв. 49,00 лв.

В днешното технологично време, на пазара за уреди можете да намерите голямо разнообразие от електрически ютии за персонална употреба. 

Как да изберете подходяща ютия

Има няколко характеристики, които са важни при избора на гладещи уреди.

 • Мощност

Тя влияе на скоростта, с която се нагрява гладещата повърхност. Силата подаваща парата, също зависи от нея.

 • Пароподаване

То навлажнява материите и подпомага лесното им изглаждане. Колкото по-мощна е, толкова по-пълноценно отстранява нагъванията и бактериите задържащи се в тъканите.

 • Парен удар

Функция за гладене на по-груби тъкани. Колкото по-значителен е, толкова по-добре се справя с дънкови, дебели, ленени материи и т.н.

 • Капацитет на резервоара за вода

Капацитетът на водният резервоар варира до 400 мл. Голямата вместимост ви спасява от постоянното тичане за вода.

 • Вертикално гладене

Мечтата на всяка домакиня. Не ви трябва дъска за гладене. Дрехата виси на закачалката си и бива изгладена благодарение на мощният парен облак.

 • Автоматично изключване

Това е изключително полезна функция, край на чуденето изключихте ли ютията. При липса на движение в хоризонтално положение, тя се изключва автоматично след 10 секунди. Във вертикално и отнема 8 минути.

 • Тегло

Ако гладите продължително време, ютията ви трябва да бъде възможно най-лека, за да не се изморявате бързо.

 • Функция за самопочистване

Чистата гладеща повърхност подобрява резултатите. С натискането на едно копче, уредът почиства дюзите с много силен парен облак.

 • Система за спиране на прокапването

Тя помага да не остават петна на фините тъкани.

 • Форма и дизайн

Меката дръжка е в помощ за удобен захват, облекчаващ работата. Заостреният връх спомага достигането до най-трудните места.

Защо е важно покритието

За съвременната домакиня е най-важно покритието на гладещата повърхност на плочата. Ютиите варират от тефлоново покритие, обработен инокс до керамично, релефът на което помага за лесното изглаждане на прекалено изсъхнали тъкани. Хубаво е плочата да бъде устойчива на надраскване и да се почиства лесно. Всяко покритие има свое предимство и недостатък. 

 • Инокс

Възможно най-евтиният вариант. Нагрява се и изстива лесно.Тежка е, предразполага към залепване на тъканите. Почистването става лесно.

 • Алуминиева

Поддържа ниски цени. Нагрява се и изстива бързо. Недостатък е лесното надраскване на плочата. Лека и удобна е за употреба но с ниска мощност и пароотделяне.

 • Тефлонова

Почиства се внимателно поради опасността да бъде надраскана. Вероятността за залепване е минимална. Подходяща и за гладене на вълнени и синтетични тъкани.

 • Керамична

Покритието е здраво и удобно за експлоатация. Почиства се лесно. Мощна е и има продължителна пара. Трябва да се внимава при изпускане да не се отчупи парче от плочата.

Защо да я закупим от TechnoArena 

В онлайн магазина на TechnoArena, имате възможност да намерите голямо разнообразие от ютии. Всяко домакинство се нуждае от модерен и удобен уред за бързо и качествено изглаждане. В TechnoArena предлагаме подбрани модели на доказани марки. Разумните цени са един от плюсовете. Проверете предложенията ни още днес!

Виж повече