Всички категории
Всички категории

Продукти на марката Conga

Прахосмукачка робот Conga 899 Slim - Wet БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка Conga Wet&Dry TotalClean БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка за едри отпадъци Conga PowerAsh 1200 Steel БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка Conga 1090 Connected Force БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка робот Conga 4690 Ultra БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка Conga PopStar 3000 X-Treme БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Conga WinDroid 870 Connected Уред за почистване на прозорци БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Ръчна прахосмукачка Conga Immortal ExtremeSuction 14,8 V Hand БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка робот Conga 7090 IA БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка робот Conga 6090 Ultra БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка робот Conga 1790 Titanium БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка Conga PopStar 4000 Ultimate Animal Pro БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка Conga PopStar 4000 Ultimate БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Прахосмукачка робот Conga 3590 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
Робот Conga Apolo 6400 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
2 999,00 лв.
Робот Conga Apolo 5200 БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
2 550,00 лв.

Като дъщерна марка на Cecotec, брандът Conga предлага категория от продукти за дома, отличаващи се със същото гарантирано качество и високо ниво на комфорт. С какво се отличава тази марка и предимствата на нейните прахосмукачки пред останалите аналози. Защо TechnoArena е най-доброто място за пазаруване?

Кои са Conga

Този бранд е дъщерен на основната марка Cecotec, която е специализирана в производството и предлагането на различни уреди за дома. Под подмарката Conga пък ще откриете голяма гама от различни модели иновативни прахосмукачки роботи и техните консумативи. Всички те са достъпни с изключително голяма гаранция. Това ще Ви позволи за целия период да изпробвате новата си покупка и да видите нейните положителни и отрицателни страни.

През годините от 1995 г., марката Conga се наложи на местния и световния пазар с невероятно иновативните си и последно поколение почистващи продукти за дома. Брандът бързо спечели и симпатиите на клиентите, защото в предлаганите от нея уреди отлично се съчетава високото качество, функционалност и адаптивност с достъпните цени. Какво обаче още можете да получите от фирмените продукти?

Какви са предимствата на прахосмукачките им

Чистенето с прахосмукачките роботи на подмарката Conga вече е удоволствие, а не просто досадно задължение. Това е така, защото тези миниатюрни почистващи прибори са с високо ниво на автономност, което не Ви ангажира с почти нищо. Тези прахосмукачки са толкова умни, че дори виждат препятствията в помещението и самостоятелно ги заобикалят, разбират къде има стълби, самостоятелно се включват към зарядното си, когато батерията се изтощи и много други.

Фирмените прахосмукачки роботи са толкова интелигентни, че дори ще Ви учудят, че могат да запомнят зададеното от Вас седмично разписание за почистване по дати и часове от деня. Това напълно Ви освобождава от задължението не само днес и утре, а завинаги. Искате да видите състоянието на уреда, неговия заряд и да осъществявате дистанционен контрол над него? В условия на глобална свързаност, това вече не е никакъв проблем. Инсталирайте само безплатното приложение на смартфона си и направете нужната конфигурация.

Защо да се доверим на TechnoArena

Защото ние сме любима марка за домашни електроуреди и почистващи прибори на голям процент от българите днес. Нашият онлайн магазин предлага изключително богата гама от различни брандове, а като официален дистрибутор на уредите за почистване Conga ние можем да гарантираме:

  • Най-високо качество;
  • Достъпна от производителя гаранция;
  • Невероятно приемливи цени;
  • Дълготрайност;
  • Пълна функционалност.

 Възползвайте се!