Всички категории

Продукти на марката Conga

Прахосмукачка Conga WET&DRY -13% Промо
199,00 лв. 229,00 лв.
Вертикална прахосмукачка Conga ThunderBrush 560 -16% Промо
Прахосмукачка Conga RockStar 200 Vital ErgoFlex -14% Промо
Прахосмукачка робот Conga 4690 Ultra

Като дъщерна марка на Cecotec, брандът Conga предлага категория от продукти за дома, отличаващи се със същото гарантирано качество и високо ниво на комфорт. С какво се отличава тази марка и предимствата на нейните прахосмукачки пред останалите аналози. Защо TechnoArena е най-доброто място за пазаруване?

Кои са Conga

Този бранд е дъщерен на основната марка Cecotec, която е специализирана в производството и предлагането на различни уреди за дома. Под подмарката Conga пък ще откриете голяма гама от различни модели иновативни прахосмукачки роботи и техните консумативи. Всички те са достъпни с изключително голяма гаранция. Това ще Ви позволи за целия период да изпробвате новата си покупка и да видите нейните положителни и отрицателни страни.

През годините от 1995 г., марката Conga се наложи на местния и световния пазар с невероятно иновативните си и последно поколение почистващи продукти за дома. Брандът бързо спечели и симпатиите на клиентите, защото в предлаганите от нея уреди отлично се съчетава високото качество, функционалност и адаптивност с достъпните цени. Какво обаче още можете да получите от фирмените продукти?

Какви са предимствата на прахосмукачките им

Чистенето с прахосмукачките роботи на подмарката Conga вече е удоволствие, а не просто досадно задължение. Това е така, защото тези миниатюрни почистващи прибори са с високо ниво на автономност, което не Ви ангажира с почти нищо. Тези прахосмукачки са толкова умни, че дори виждат препятствията в помещението и самостоятелно ги заобикалят, разбират къде има стълби, самостоятелно се включват към зарядното си, когато батерията се изтощи и много други.

Фирмените прахосмукачки роботи са толкова интелигентни, че дори ще Ви учудят, че могат да запомнят зададеното от Вас седмично разписание за почистване по дати и часове от деня. Това напълно Ви освобождава от задължението не само днес и утре, а завинаги. Искате да видите състоянието на уреда, неговия заряд и да осъществявате дистанционен контрол над него? В условия на глобална свързаност, това вече не е никакъв проблем. Инсталирайте само безплатното приложение на смартфона си и направете нужната конфигурация.

Защо да се доверим на TechnoArena

Защото ние сме любима марка за домашни електроуреди и почистващи прибори на голям процент от българите днес. Нашият онлайн магазин предлага изключително богата гама от различни брандове, а като официален дистрибутор на уредите за почистване Conga ние можем да гарантираме:

  • Най-високо качество;
  • Достъпна от производителя гаранция;
  • Невероятно приемливи цени;
  • Дълготрайност;
  • Пълна функционалност.

 Възползвайте се!