Всички категории

Filter products

Марка

Цена

Гаранционен срок

Енергиен клас

Основен капацитет

Ниво на шум

Площ

Климатици Daikin

  • Марка: Daikin
Климатик Daikin FTXZ50N/RXZ50N -12% Промо
5 957,00 лв. 6 807,00 лв.
Инверторен климатик Daikin Sensira FTXC25C/RXC25C -12% Промо
Инверторен климатик Daikin Перфера FTXM35R/RXM35R -12% Промо
Климатик Daikin FTXC20C/RXC20C -15% Промо
1 096,50 лв. 1 290,00 лв.
Инверторен климатик Daikin Перфера FTXM25R/RXM25R -10% Промо
Инверторен климатик Daikin Sensira FTXC71C/RXC71C -5% Промо
Инверторен климатик Daikin FTXP20М9/RXP20М -8% Промо
Инверторен климатик Daikin FTXP25М9/RXP25М -8% Промо
Инверторен климатик Daikin FTXP35М9/RXP35М -8% Промо
Инверторен климатик Daikin FTXF20D/RXA20C -8% Промо
Инверторен климатик Daikin Sensira FTXF35D/RXF35C -8% Промо
Инверторен климатик Daikin Sensira FTXF42D/RXF42C -8% Промо
5 957,00 лв. 6 807,00 лв.
1 096,50 лв. 1 290,00 лв. -15%

Климатици Дайкин предлагат едни от най-ефективните и надеждни решения за климатизация на помещения от всякакъв тип. Като търговец, който събира на едно място продукти на утвърдени в своите области производители, няма как климатици Дайкин да не присъстват сред предложенията за уреди за отопление и охлаждане.

Защо да се доверите на климатици Дайкин?

Daikin е японския производител на климатични системи и устройства с над 100-годишен опит. Компанията прави множество инвестиции в заводите си по целия свят, за да осигури надеждни климатични решения от най-висок клас за широк спектър от потребители. Сред ключовите предимства на марката се отличават:

Високи нива на енергийна ефективност

Непрекъснатото технологично усъвършенстване на предлаганите инверторни и хиперинверторни климатици Дайкин успява да ги утвърди като един от най-икономичните на пазара. Фокусът в производството на марката е върху инверторните климатици, тъй като този тип устройства се характеризират с по-високи нива на енергийна ефективност.

Системи за контрол на въздуха

Климатици Дайкин разполагат с интегрирани системи за контрол на влажността на въздуха. Това е още една стъпка към адаптирането на моделите на марката към нуждите на отделния потребител и индустрията. С дългогодишното си присъствие на пазара Дайкин успя да се нареди сред най-предпочитаните за осигуряването на оптимален комфорт на ниска цена.

Иновативен дизайн

Не на последно място, Дайкин впечатляват и със съвременния си дизайн, който ги прави подходящи за инсталиране във всяко помещение. Според изискванията на интериора климатици Дайкин се предлагат в няколко варианта: стенни, подови и за скрит таванен монтаж.

Защо да купите климатици Дайкин от TechnoArena?

В стремежа си да предоставим максимално широка гама от съвременни уреди за нуждите на всеки, в TechnoArena сме се погрижили да селектираме едни от най-търсените модели стенни климатици Дайкин. В нашия онлайн магазин можете да закупите високоефективно климатично устройство на достъпна цена. В TechnoArena можете да се възползвате и от промоция на климатици на различни модели, в т.ч. и климатици Дайкин. Погрижете се за комфорта си още сега!

Виж повече