×

Как работи NewPay?


Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката ви вместо вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.
Всички категории
Всички категории

Продукти от марката Heinner

Heinner е сравнително нова марка на пазара, собственост на румънската NOD, която предлага широк спектър от продукти в няколко различни категории. В тази продуктова секция на онлайн магазин TechnoArena сме подбрали едни от най-търсените видове продукти. Heinner уредите се отличават с ниската си цена и иновативен дизайн. Това ги прави предпочитан избор от мнозина потребители.

Heinner уредите се предлагат в няколко държави

Специализирана в производството и предлагането на малки и големи електроуреди за бита, марката Heinner се предлага в няколко държави в Европа. Сред тях са България, Унгария, Полша, Гърция, Молдова и Румъния. Дейността си стартира преди 10 години, когато на пазара се срещат около 30 продукта на марката. Към днешна дата под търговското име Heinner се продават над 300 модела уреди в различни категории, включително:

  • малки кухненски електроуреди - миксери, кухненски роботи, скари, уреди за вакуумиране, тостери, електрически кани и други;

  • едра бяла техника - перални машини, хладилници, фризери, готварски печки и други;

  • дребна бяла техника - микровълнови фурни, фурни, прахосмукачки, месомелачки, ютии, аспиратори и т.н.

  • отоплителни уреди - електрически радиатори, климатици и други;

Продуктите на марката добиват все по-голяма популярност, като според различни доклади продажбите им нарастват в пъти всяка година.

Защо да купите уреди с марка Heinner от TechnoArena?

В онлайн магазина на TechnoArena ще откриете над 60 продукта на Heinner, като тенденцията е те непрекъснато да се увеличават. Тук можете да ги закупите на особено достъпни цени онлайн, тъй като голяма част отбрани категории продукти Heinner стават част от промоционалните ни кампании.

Конкретни промоции на климатици можете да открите в секцията ни с промоция на климатици, от която много от моделите на марката стават част. За нас, като утвърден онлайн магазин за електроуреди за дома, е важно да осигурим широка гама от марки и модели в различен ценови клас, за да направим оборудването със съвременна техника достъпно за всеки.