Всички категории

Filter products

Цена

Вентилатори за баня

Няма намерени продукти

Видове вентилатори в TechnoArena

  • С възвратна клапа;
  • Вентилаторите с възвратна клапа осигуряват сигурна защита срещу връщането на неприятни миризми обратно в банята или тоалетната от отдушният канал;
  • Безшумни;
  • Всички розетки произвеждат шум, но някои доста повече от други. Безшумните такива обаче почти не се чуват, което ги прави доста добър избор, особено ако живеете в жилищна кооперация;
  • Ако не искате банята Ви да шуми всеки път като влезете, то тези с датчик за влага са за Вас. Когато влажността се покачи, датчикът ще пусне розетката автоматично.

Всички вентилатори за баня могат да бъдат окомплектовани с възвратна клапа и датчик за влага, но не всички са безшумни, така че направете правилният избор за вас.

Какво трябва да знаем при избора

Както вече споменахме, почти всички вентилатори в TechnoArena имат възможността да бъдат окомплектовани с клапа и датчик за влага за не много висока цена, но ако искате вашият уред за банята да бъде безшумен, то най-добре да закупите именно такъв. Ниво на шума под 30 децибела се счита за безшумно. Също така е хубаво да гледате къде е възможно да бъде монтиран. Някои трябва да бъдат монтирани само на стъкло или стена, докато други могат да стоят и на таван. 

Защо да изберете TechnoArena

През интуитивният ни онлайн магазин Вие можете бързо и лесно да изберете вентилатор за баня, от който има нужда Вашият дом и да ги поръчате на момента. Няма нужда от посещение на физическа локация и дълги разговори с консултанти. Също така получавате безплатна доставка при покупки над 50 лева. Предоставяме 2 години гаранция на уредите закупени от нас. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени с един клик. Предлагаме и допълнителни услуги, като:

  • Монтаж;
  • Качване до етаж.

Виж повече