Всички категории
Всички категории

  Филтри

  Марка

  Марка

  Цена

  Цена

  Мощност

  Мощност

  Гаранционен срок

  Гаранционен срок

  Вентилатори за баня

  Активни филтри

  Видове вентилатори в TechnoArena:

  • С възвратна клапа
  • Вентилаторите с възвратна клапа осигуряват сигурна защита срещу връщането на неприятни миризми обратно в банята или тоалетната от отдушният канал.
  • Безшумни
  • Всички розетки произвеждат шум, но някои доста повече от други. Безшумните такива обаче почти не се чуват, което ги прави доста добър избор, особено ако живеете в жилищна кооперация.
  • С датчик за влага
  • Ако не искате банята Ви да шуми всеки път като влезете, то тези с датчик за влага са за Вас. Когато влажността се покачи, датчикът ще пусне розетката автоматично.

  Всички вентилатори за баня могат да бъдат окомплектовани с възвратна клапа и датчик за влага, но не всички са безшумни, така че направете правилният избор за вас.

  Какво трябва да знаем при избора?  Както вече споменахме, почти всички вентилатори в TechnoArena имат възможността да бъдат окомплектовани с клапа и датчик за влага за не много висока цена, но ако искате вашият вентилатор за баня да бъде безшумен, то най-добре да закупите именно такъв. Ниво на шума под 30 децибела се счита за безшумно. Също така е хубаво да гледате къде е възможно да бъде монтиран. Някои трябва да бъдат монтирани само на стъкло или стена, докато други могат да стоят и на таван. 

  Защо да изберете TechnoArena?

  През интуитивният ни онлайн магазин Вие можете бързо и лесно да изберете вентилатор за баня, от който има нужда Вашият дом и да ги поръчате на момента. Няма нужда от посещение на физическа локация и дълги разговори с консултанти. Също така получавате безплатна доставка при покупки над 50 лева. Предоставяме 2 години гаранция на уредите закупени от нас. Също така в списъка с категории на TechnoArena, можете да откриете всички продукти на промоционални цени с един клик. Предлагаме и допълнителни услуги, като:

  • Монтаж 

  • Качване до етаж

  Виж повече